به گزارش جهان بین نیوز،اسماعیل پیرعلی اظهار داشت: با آزادسازی 500 هزار بچه ماهی از نوع قزلآلا، در نیمه دوم آبانماه سال جاری پیشبینی میشود در پایان اردیبهشتماه سال آینده 120 تن ماهی برداشت شود.
وی با اشاره به پرورش ماهی خاویاری در کارون 4، افزود: مبلغ 25 میلیارد ریال تسهیلات به منظور احداث و نصب قفسها با تصویب در کارگروه توسعه بخش کشاورزی با نرخ سود 7 درصد در اختیار سرمایهگذاران این طرح قرار خواهد گرفت.
پیرعلی با بیان اینکه کارون 4 ظرفیت حداقل پرورش 3 هزار تن ماهی را داراست، بیان داشت: اجرای این طرح در کارون 4 منوط به موافقت محیط زیست خواهد بود.
مدیر شیلات و آبزیان اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با تأکید بر ضرورت اجرای طرحهای پرورش ماهی در این استان تصریح کرد: ایمنی غذا رابطه تنگاتنگی با امنیت غذایی دارد، بر همین اساس گرایش میزان مصرف آبزیان در جامعه نیازمند فرهنگسازی و تبیین نقش و اهمیت محصولات آبزی پروری و آبزی مصرفی در جامعه است.
وی با بیان اینکه با ورود ماهی به سبد غذایی مردم، سلامتی جامعه تضمین خواهد شد، ادامه داد: شایسته است از طریق رسانه ملی و دیگر رسانهها در خصوص افزایش مصرف ماهی فرهنگسازی شده و الگوی مصرف و تغذیه را در سطح جامعه تغییر دهیم.
پیرعلی با اشاره به ارزش غذایی، فواید و منافع گوشت و روغن ماهی نسبت به محصولات مشابه دیگر، افزود: اگر میخواهیم سلامت جامعه را تضمین کنیم مردم باید مصرف ماهی را در سبد غذایی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ماهی دارای پروتئین، کربوهیدراتها، مواد معدنی همچون کلسیم، فسفر و آهن، چربیهای اشباع نشده و امگا سه بوده که مانع بروز بیماریهای قلبی و عروقی شده و ضمن پیشگیری از پیری زودرس مغزی، دارای خاصیت بهبود و التیام بیماریهای پوستی است.
این مسئول با اشاره به راهکارهای لازم برای افزایش مصرف آبزیان گفت: آگاه کردن جامعه نسبت به خواص تغذیهای محصولات دریایی و تأثیری که در سلامت انسان و پیشگیری از انواع بیماریها دارند و تشویق کودکان به مصرف آبزیان و محصولات دریایی توسط والدین از مهمترین این راهکارها به شمار میرود.
(منبع:فارس)