سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با
جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: از ابتدای امسال تعداد ۱۰ میلیون و ۹۸۸ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: برنامه افزایش جوجه ریزی در استان با هدف افزایش تولید گوشت سفید در دستور کار قرار گرفت و در این راستا نرخ رشد جوجه ریزی استان افزایش یافته است.
مردانی گفت: میزان گوشت مرغ تولیدی آماده مصرف در این مدت در واحدهای مرغداری استان را ۲۱ هزار تن اعلام کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هم اکنون ۲۱۰ واحد مرغداری گوشتی در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارد.
انتهای پیام/1026ج