۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
کد مطلب : ۲۴۰۸۰
معاون سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس:

لزوم توجه به نقش بی بدیل زنان در عرصه دفاع مقدس/دفاع مقدس مربوط به گروه و جناح خاصی نیست

زنان همواره ضمن حفظ نقش مادری و همسری خود نیز در عرصه های دفاع مقدس حماسه آفرین بوده و الگوهای مؤثری در فرهنگ ایثار، جهاد، شجاعت و شهامت هستند.
لزوم توجه به نقش بی بدیل زنان در عرصه دفاع مقدس/دفاع مقدس مربوط به گروه و جناح خاصی نیست
به گزارش جهانبین نیوز معاون سازمان زنان دفاع مقدس در جلسه شورای راهبردی زنان شاهد و ایثارگر استان چهارمحال و بختیاری گفت: ارتباط و تعامل با دستگاه های اجرایی و سازمانهای مردم نهاد، گام مهمی در راستای ثبت و نشر خاطرات زنان شاهد و ایثارگر است.

فرشته حشمتیان ضمن ابراز خرسندی از تشکیل شورای هم اندیشی زنان شاهد و ایثارگر بیان داشت: امروز ترویج فرهنگ دفاع مقدس بویژه توجه به نقش بی بدیل زنان در عرصه دفاع مقدس بسیار مهم است و باید فرهنگ مقاومت به نسل جوان منتقل شود تا آیندگان بدانند که زنان همواره ضمن حفظ نقش مادری و همسری خود نیز در عرصه های دفاع مقدس حماسه آفرین بوده و الگوهای مؤثری در فرهنگ ایثار، جهاد، شجاعت و شهامت هستند.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که دفاع مقدس مربوط به گروه و جناح خاصی نیست و متعلق به همه ملت می باشد و بحث دفاع مقدس یک بحث ارزشمند است و در بحث حضور مردم در ثبت و نشر آثار و ارزشهای زنان در دفاع مقدس نیز خط قرمزی وجود ندارد و باید به حرمت خون شهدا و تکریم خانواده شاهد و ایثارگر همواره در مسیر ارزش ها گام های مؤثری برداریم که اهداف تشکیل این شورا نیز در همین رابطه خواهد بود.

حشمتیان ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تشکیل سازمان زنان دفاع مقدس اظهار داشت: این سازمان فعالیت خود را از سال ۹۲ به طور رسمی شروع کرد و شامل ۵ معاونت تخصصی می باشد که فعالیتهای محتوایی و سیاستگذاری در این بخش ها صورت می پذیرد که حوزه ماموریتی بنده مربوط به هماهنگی نهادها،سازمانها و دستگاههای اجرایی و ساماندهی شورای راهبردی زنان شاهد و ایثارگر استانها است.

حشمتیان به انعقاد تفاهم نامه فی مابین سازمان حفظ آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری اشاره نمود و اظهار داشت: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به کلیه مشاورین استانداری ها ابلاغ شده است لازم است در اجرایی شدن مفاد این تفاهم نامه با استفاده از ظرفیت شما اعضای محترم شورای راهبردی استفاده مطلوبی داشته باشیم.

معاون سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس بیان داشت: ارتباط و تعامل با دستگاه های اجرایی و سازمانهای مردم نهاد(NGO) در جهت ثبت و نشر خاطرات زنان شاهد و ایثارگر، ضروری است.تقویت شورای راهبردی استانها بسیار مهم است و حتی لازم است که نمایندگان معرفی شده از دستگاه های اجرایی نیز مشابه این شورا را در دستگاه خود تشکیل دهند و با فعال کردن شورا به دنبال جمع آوری مستندات باشند.

وی در ادامه جامعه هدف این شورا را به ۴ دسته تقسیم نمود و اظهار داشت: این چهارگروه که از خانواده های (مادر، همسر، خواهر و دختر) شهدا، جانبازان، آزادگان و همچنین زنان رزمنده دفاع مقدس هستند. یکی از اقدامات ماندگار این شورا می تواند ارائه الگوی مناسب و کارآمد به نسل حاضر و نسل آینده باشد و حتی موضوع مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان از طریق شبکه های اجتماعی را می توان از جمله اهداف این شورا تعریف نمود.

حشمتیان بر تشکیل شورای رابطین مناطق نیز تأکید نمود واذعان داشت: انتظار داریم با حمایت مشاور محترم استاندار و اهتمام مدیر کل محترم بنیاد حفظ آثار جامعه زنان دفاع مقدس در مناطق تابعه این استان با توجه به ظرفیت های خوب شورای راهبردی در جهت برون رفت از مشکلات فعال شده به طوری که در این راستا شورای مناطق نیز تشکیل گردد تا بلکه در سطح گسترده تری اهداف مورد نظر محقق گردد.

حشمتیان در پایان عنوان نمود: در شرایطی که با توجه به هجمه فرهنگی دشمن و آسیب های اجتماعی نگران نسل آینده هستیم ضروریست که با هدف سپردن امور آینده به نخبگان به گونه ای تلاش شود که با ارائه الگوهای ماندگار،موضوع جوان گرایی و مدیر پروری در برنامه ها به ویژه برنامه زنان نیز دیده شود که تحقق این امر نیازمند مدیریت جهادی می باشد.



انتهای پیام/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۱۱:۴۹:۴۷

1 Jan 2020