به گزارش
جهانبین نیوز محمدکاظم منزوي در گفتگو با
بام ايران خبر، توان صنايع کوچک در چهارمحال و بختياري را بطور متوسط يک هزار نفر شغل در سال عنوان کرد و افزود: اين در حاليست که صنايع بزرگ سه تا چهار برابر بيشتر در طول سال شغل ايجاد مي کند. بنابراين راهکار تحقق صنعتي شدن استان روي آوردن به صنايع بزرگتر است.
منزوي افزود: ايجاد صنايع بزرگ در چهارمحال و بختياري با هدف رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال بيشتر ضروري است.
وي ادامه داد: سال گذشته 30 طرح توليدي و صنعتي به صندوق توسعه ملي براي دريافت سه هزار و 500 ميليارد ريال معرفي شد که 300 ميليارد ريال و 33 ميليون يورو و ارز به اين طرحها پرداخت شد.
معاون امور صنايع و معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان اظهار داشت:
رويکرد جديد واحدهاي توليدي، رشد طرحهاي توسعه است و سرمايهگذاران به دنبال کاهش ريسک سرمايهگذاري هستند و همواره اجاره زمين را بر خريد آن ترجيح ميدهند. منزوي گفت: با مشارکت بنياد برکت براي اولينبار در سال 93 در اين استان، رسيدگي به صنايع کوچک در دست اقدام قرار گرفت و طي دو ماه کاري بيش از 60 مورد واحد صنعتي براي ادامه فعاليت و جبران کسري مالي آن ها معرفي شد. وي خاطرنشان کرد:اين بنياد خيريه با بازديد از 5 واحد صنعتي در سال قبل و انجام تعهدات خدمتي و مالي آن ها، نزديک به 49 درصد مشارکت در سود و زيان اين واحد ها را برعهده گرفته است.معاون امور صنايع و معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، گفت: بيش از 92 درصد از صنايع چهارمحال و بختياري کوچک هستند و بايد به اين صنايع رسيدگي شود و هرچند سال يک بار يک صنعت بزرگ هم در استان ايجاد شود.وي به احياء دو واحد نيمهتمام با همکاري بنياد برکت در استان چهارمحال و بختياري اشاره کرد و گفت: اميدواريم امسال بتوانيم زمينه تکميل طرحهاي صنعتي بيشتر را با مشارکت بنياد برکت در اين استان فراهم کنيم. محمدکاظم منزوي خاطرنشان کرد: امسال شاهد 3طرح بزرگ صنعتي در استان هستيم که موجبات اشتغال بيش از دوهزار نفر را به صورت مستقيم ايجاد مي کند. انتهاي پيام1020ج /510ب