به گزارش
جهانبین نیوز سيد اصغر موسوي فرمانده سپاه بن در گفت و گو با
زنگ خبر گفت: مقام معظم رهبري با سياست و بينش عميق خود امسال را به نام سال اقتصاد و فرهنگ نام گذاري کردند تا مردم با ورود در اين حيطه ها بيش از پيش به خود متکي شوند و تحريم ها همانند گذشته اثر جنذاني بر زندگي مردم نگذارد.
موسوي گفت: بسيج شهرستان بن نيز از ابتداي امسال پيرو فرمايشات مقام عظماي ولايت کار خود را در راستاي افزايش توليدات داخلي و پويا نمودن اقتصاد شهرستان آغاز نمود و توانست با مشارکت ساير مسئولين شهرستاني ۵۶ طرح اقتصادي براي شهرستان داير نمايد.
وي اولين اقدام در قرارگاه اقتصاد مقاومتي شهرستان را برپايي جلساتي باحضور مسئولين شهرستاني عنوان کرد و افزود: در ابتداي اين امر و با تشکيل کارگروه هاي مختلف توسط بسيجيان ضرورت حضور بخش هاي مختلف از جمله فرمانداري، امام جمعه، منابع طبيعي، جهاد کشاورزي و شهرداري ها براي انجام پروژه هاي اقتصاد مقاومتي احساس مي شد و کليه مسئولين نيز در اين مدت مشارکت خوب و سازنده اي در اين عرصه داشته اند.
فرمانده سپاه بن خاطر نشان کرد: در اين مدت توانسته ايم شش کارگاه توليد قارچ خوراکي، شش مورد پرورش دام سبک، ۲۱ مورد پرورش زنبور عسل با افزايش ۷۰۰کلني و ۲۵ مورد افزايش مشاغل خانگي ايجاد نماييم و بيش از ۵۷۰ميليون تومان وام براي تسهيل نمودن ايجاد اين طرح ها در اختيار متقاضيان قرار بدهيم.
موسوي از ايجاد کارگروه هاي تخصصي در شهر ها و روستاهاي اين شهرستان خبر داد و گفت: کارگروه هاي تعيين شده پس از گذراندن دوره هاي آموزشي با دهياران و شهرداري هاي شهرها جلساتي را برپانموده و با ورود به روستا و شهر ها طرح هايي براي پيشرفت و آباداني آن ها ارائه دادند.
وي افزود: اين طرح ها با بررسي هاي تخصصي در سپاه شهرستان و استفاده از اساتيد مجرب موجب شد تا در هر منطقه طرح هايي اجرا شود که اقتصاد آن شهر و يا روستا پويا شده و بتوانند در آمدي را بر طبق شرايط خاص همان منطقه ايجاد نمايد.
فرمانده سپاه بن از مشارکت دويست نفر از شهروندان در پرورش زنبور عسل خبر داد و گفت: توانستيم با کارگاه هاي تخصصي و ارائه مدرک براي انجام اين پروژه ها بيست و يک طرح پرورش زنبور احداث نموده و کلني هاي منطقه را به بيش از۷۰۰کلني افزايش دهيم.
وي گفت: ايجاد طرح هاي اقتصاد مقاومتي به قشر خاصي محدود نمي شود و هدف فقط افراد بدون شغل نيستند بلکه شاغليني که قادر به افزايش توليدات داخلي باشند نيز مي توانند از اين طرح ها استفاده کرده و به اقتصاد کشور و افزايش توليدات داخلي کمک کنند.
وي از برپايي نمايشگاه در منطقه گردشگري گرداب بن خبر داد وگفت: پايان تابستان امسال بسيجيان و متقاضياني که در اين طرح ها مشارکت داشتند با ارائه محصولات خود در تمامي زمينه هاي مشاغل خانگي، پرورش طيور و دام سبک، توليد زعفران و پرورش زنبور عسل و ورمي کمپوست توانستند محصولات خود را در معرض ديد مسافران قرار داده و با معرفي محصولات بومي و دست ساز هاي خود درآمدي براي خود ايجاد نمايند.
انتهاي پيام1020ج /۵۲۰ز