به گزارش
جهانبیننیوز به نقل از
بام ايران خبر حجت الاسلام سيد عباس قديمينژاد گفت: امر به معروف و نهي از منکر بايد طبق مباني مورد تاکيد مقام معظم رهبري باشد.
وي در خصوص جايگاه اين فريضه به دو بخش سختافزاري و نرم افزاري تمدن ها اشاره و تصريح کرد: بخش سخت افزاري صنعت، تکنولوژي و آنچه به پيشرفت و رفاه ربط دارد برمي گردد و مباحث اخلاقي و اعتقادي در قسمت نرم افزاري جاي مي گيرند.
قديمي نژاد بيان داشت: همه کشورها در اين خصوص اهدافي را براي خود مشخص کرده اند و در حال حاضر امريکا و اکثر کشورهاي غربي و پيرو آنان يک هدف را تحت عنوان توسعه براي خود مشخص کرده اند.
وي افزود: توسعه ظاهر خوبي دارد اما در باطن در توسعه تنها اسمي از اخلاقيات آورده شده است و قوانين مخرب خانواده ها که سنخيتي با آداب و رسوم اخلاقي و ملي و ديني ندارند در توسعه نهفته اند براي همين مقام معظم رهبري گفتند ما پيشرفت را قبول داريم و نه توسعه به شيوه غرب را.
مبلغ حوزه علميه قم اظهار کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند جمهوري اسلامي به دنبال توسعه و پيشرفت در سايه سبک زندگي اسلامي است.
استاد حوزه و دانشگاه امر به معروف و نهي از منکر را بهترين استراتژي و تاکتيک براي زمينه سازي رسيدن به سبک زندگي اسلامي و پيشرفت نرم افزاري دانست.
وي تاکيد کرد: مسئولان و متوليان مراقب باشند امر به معروف و نهي از منکر را تنها به موارد سطحي و ظاهري محدود نکنند و از امور اصلي و اساسي غافل نشوند.
قديمي نژاد افزود: امر به معروف و نهي از منکر در همه عرصه ها کارايي دارد و به دنبال مبارزه با همه مفاسد اقتصادي، سياسي و اجتماعي و فرهنگي است.
وي با اشاره به روايتي از امام حسين(ع) بيان داشت: مردم چهار دسته اند: عده اي اهل آخرت اند ولي بد اخلاق اند، عده اي خوش اخلاق اند اما دين ندارند، عده اي نه خوش اخلاق اند و نه دين دارند و اينان بدترين مردم اند و عده اي هم خوش اخلاق اند و هم ديندارند و چه خوب است که اين گروه آخر که بهترين مردم اند از آمران به معروف و ناهيان منکر باشند.
انتهای پیام/