وی همچنین از اعلام کرده بود از نمایندگانی که خواستار علنی شدن دادگاه مهدی هاشمی شدهاند، شکایت میکند.
این در حالی است که محمد دهقان، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی چندی پیش با اشاره به اینکه ملاک ما در همه زمینه ها قانون اساسی است افزود: قانون اساسی می گوید همه جلسات دادگاه باید علنی برگزار شود مگر اینکه عفت یا نظم عمومی دچار اختلال شود؛ اما چه کسی از این ملت یا حقوقدانان معتقد هستند که اگر دادگاه مهدی هاشمی درباره اتهامات اقتصادی وی علنی برگزار شود، موجب مخدوش شدن نظم و عفت عمومی خواهد شد.
نماینده امضا کننده نامه درخواست برگزاری علنی دادگاه مهدی هاشمی ادامه داد: هیچ دلیلی وجود ندارد که رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی چه درباره پرونده استایت اویل و چه در دیگر موارد اقتصادی که چندین سال به تاخیر افتاده به طور علنی باعث جریحه دار شدن نظم و عفت عمومی شود.
از طرف دیگر ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور، ادعای سیدمحمود علیزاده طباطبایی وکیل مهدی هاشمی مبنی بر اینکه قاضی سراج دستور به غیرعلنی بودن دادگاه را داده است، تکذیب کرد.
وی گفت: بنده هیچ دادگاهی در این زمینه تشکیل ندادهام که بخواهم درباره علنی یا غیرعلنی بودن جلسات دادگاه اظهارنظر کنم.
اگرچه نهمین جلسه رسیدگی به پرونده اتهامات آقازاده معروف ساعت 9 صبح روز گذشته در دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد؛ اما همچنان روند برگزاری این جلسات به صورت غیر علنی است.
با توجه به اتهامات اقتصادی زیادی که متوجه مهدی هاشمی است و یکی از خواستههای مردم، رسیدگی به این پرونده این آقازاده پس از سالها است تا مشخص شود که قوه قضائیه بدون در نظر گرفتن مقام و منسب هرکس به اتهامات وی رسیدگی میکند.
نکته قابل توجه این است که خواسته اصلی مردم که دادگاه علنی این متهم است، در پیچ و خم و جنجالهای وکیل مهدی هاشمی، در حال گم شدن است.
با برگزاری علنی این جلسات این نکته بیشتر برای مردم مشخص می شود که پرونده مهدی هاشمی بیشتر اقتصادی بوده تا سیاسی.
باید به این نکته توجه کرد که پشت پرده برگزاری غیر علنی این جلسات چیست که برگزاری علنی آنها تا این حد وکیل و خود مهدی هاشمی را عصبانی کرده است.
اگر طبق گفته وکیل مهدی هاشمی، کسی به پاکی و درستکاری مهدی هاشمی وجود ندارد، پس وکیل هاشمی باید تلاش کند تا این پاکی و صداقت مهدی هاشمی را در جلسات علنی به اطلاع همه برساند!
انتهای پیام/خ ز/