یک استاد دانشگاه گفت: امام خمینی (ره) فرمودند ما با ترقی زنان مخالف نیستیم بلکه با رواج فحشا در جامعه مخالفیم،آنهایی که می خواهند زنان را ملعبه جامع کنند خیانتکارند و باید خود مردم باید ازین مکر و حیله بدور باشند.
مسئولين و ادارات متولي در شهرستان لردگان در گزارشي شفاف اعلام کنند در يک دهه اخير چه برنامه اي در راستاي حجاب و عفاف به خصوص در جذب جوانان داشته اند؟ بودجه مربوط به اين مسئله مهم صرف چه مواردي شده است؟
کارشناس مسائل اجتماعي گفت: بیکاری يکي از مهمترين معضلات بر سر راه ازدواج جوانان شهرستان فارسان است که تأثير زيادي در بالا رفتن سن ازدواج اين قشر دارد.
احمد راستینه گفت: ناکارآمدی مدیریت حاکم ،نگاه و باور به روابط بینالملل تنها با چند کشور، اتفاقات ناشایستی را در کشور رقم زده است، که این مسائل باعث شده فعالیت جریانهای سیاسی کشور معطوف به نگاه دولتمردان شود و ظرفیت جوانان نادیده گرفته شود.
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان چهارمحال و بختیاری گفت: مجوز برگزاری مسابقات پرورش اندام قهرمانی استان در تاریخ 25 تیرماه در مرکز استان اخذ شده اما برگزاری این مسابقات منوط به وضعیت کرونا در استان است.
برنامه مدیریت شهری برحسب شایسته سالاری و اقتدارگرا جایگزین مدیریت لابیگری و عدم بهره گیری از نیروهای غیرمتخصص در بدنه مدیریت شهری استان چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم تحول می یابد.
با توجه به سوء استفاده برخی از مراکز انتخاب رشته و مشاوران تحصیلی، آن ها از داوطلبان صرفا به عنوان یک برگ برنده برای بهره وری تجارت خود استفاده می کنند صرف نظر از این که برایشان اهمیتی داشته باشد که آینده این داوطلبان به چه نقطه ای می رسد و درست یا غلط، چه مسیری را طی خواهند کرد؟
ضعف مدیریت و عدم پایبندی دولت به تعهدات اجرایی در سایه سهل انگاری مسئولان کشوری و استانی، تیشهای است که ریشه اقتصاد مولد در دامداریهای کشور را نشانه گرفته است، از همین رو، شهرستانهای با سابقه و ظرفیت بالای محصولات تولیدی دامداری در چرخه تولید و اشتغالزایی، قربانیان جدید دولت تدبیر و امید شدند.
حامد افتخاری گفت: کرونا؛ فقر برنامه های اوقات فراغت در کشور را نمایان کرد و این مهم به شدت در جامعه حس می شود هر چند قبل از کرونا نیز این ارگان ها برنامه هایی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان نداشتند ولی کرونا این ضعف را بیش از پیش نمایان کرد.
در پی پیگیری های رسانه ای و نمایندگان مردم در مجلس و عزم جزم متولیان از سال ۹۹ نگاه ها به موضوع آبرسانی به سیستان و بلوچستان ویژه تر شد به گونه ای که به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدای سال گذشته ۳۵۳ روستای این استان با جمعیتی بالغ بر ۱۰۳ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند.