به گزارش
جهانبین نیوز؛ عباس عباسی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری در یادداشتی نوشت:
اگر تا چند دهه پیش از این، جنگ جهانی اول و دوم یا «رنسانس» در اروپا نقطهی تقسیم بندیهای تاریخی بود، انقلاب اسلامی در آستانه قرن ۱۵ هجری قمری، عصر جدیدی را رقم زد که این معادلات و تقسیمبندیها را به حیطه فراموشی سپرد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در همین زمینه فرمودند:
«با انقلاب اسلامی در ایران و با تشکیل نظام اسلامی در این نقطه از عالم و با مبارزات طولانی که ملت ما پشت سر رهبر عظیمالشأن، (حضرت امام خمینی (ره)) برای حفاظت از انقلاب و اسلام انجام داد، عصر جدیدی با خصوصیاتی متمایز با دوران قبل، در عالم به وجود آمد و تأثیر این عصر جدید روی ملتها و دولتهای ضعیف و نیز روی دولتهای قوی و ابر قدرتها محسوس است.
این دوران جدید را باید دوران امام خمینی (ره) نامید. «از این رو، تحلیلگران شرقی و غربی، معترف به این تأثیرگذاری جهانی هستند تا جایی که «عماد بزی» پژوهشگر سرشناس لبنانی، دهه هشتاد قرن بیستم میلادی را «دهه خمینی (ره)» نامید و «رابین ایت» آمریکایی کتابی با عنوان «به نام خدا - دهه خمینی» را منتشر کرد.» و اینک «آلوین تافلر» جامعه شناس آینده پژوه آمریکایی میگوید:
«اکنون اگر پیامهای امام خمینی را مطالعه کنید، پیامهای او نه مختص به یک ملت، که درباره جهان است. امام خمینی (ره) مرد قرن بیست و یکم است، اگرچه در قرن بیستم از دنیا رفت». استکبار جهانی که این خیزش اسلامی و پرتوافکنی آن را برنمیتابید، برای مهار آن از هیچ کوششی دریغ نورزید.
جمهوری اسلامی ایران از ابتدای شکلگیری خود، با پدیده غرب برخورد داشته است. آرمانهای مورد نظر انقلاب اسلامی با منافع غرب در تقابل و ماهیت انقلاب نیز با انگارههای غرب در تعارض بود. در حالی که غرب اساساً تکلیف دین را روشن کرده بود و آن را از صحنهی سیاست به کناری رانده و نظامهای سیاسی مبتنی بر سکولاریسم را مورد نظر داشت؛ ولی «انقلاب اسلامی در پی ایجاد نظامی بر پایه ایمان به خدای یکتا و اختصاص حاکمیت به او و لزوم تسلیم در برابر او بود» تا اینجای موضوع زیاد برای غرب نگران کننده نبود.
اما آرمانهای دیگر جمهوری اسلامی ایران از جمله «حمایت از مبارزات مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطهای از جهان» از دیدگاه غرب تهدیدی محسوب میشود و مسئله وقتی جدیتر میشود که این موضوع در عرصه نظر و اندیشه باقی نماند و جمهوری اسلامی ایران در پی تحقق بخشیدن به این دیدگاهها باشد.
از دیدگاه انقلاب اسلامی نبرد حق و باطل یک نبرد همیشگی است و امام خمینی (ره) با تأکید بر این موضوع، ذات انقلاب اسلامی را با قدرتهای بزرگ در ستیز میدانستند. ایشان در صحیفه نور میفرمایند: «ما چنانچه قدرت داشته باشیم، تمام مستکبرین را از بین خواهیم برد».
موضوع صدور انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی، ماجرای کتاب آیات شیطانی و حکم اعدام برای نویسنده آن توسط امام خمینی (ره) و حوادث زیاد دیگری که اتفاق افتاد، در موارد زیادی ایران و غرب را در مقابل هم قرار داد. غرب در جوهره این انقلاب تعارض با ذات خود را میدید و لذا از همه ابزارها و ازجمله خشونتآمیزترین آنها یعنی راهاندازی جنگ تحمیلی هشت ساله برای مقابله با ایران استفاده کرد.
اما با گذشت ۳۹ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هماینک «گفتمان منحصر بهفرد انقلاب اسلامی» جهانی شده است و نظام و ملت ایران تحت هدایتهای مدبرانه رهبری معظم انقلاب حضرت امام خامنهای عزیز (مدظله العالی) با عبور از گردنههای صعب و دشوار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مقابله با بحرانها و فتنههای تولید شده در اتاق فکر «نظام سلطه و صهیونیسم» مهمترین چالش قدرتهای استکباری در هزاره سوم لقب گرفته است.
انتهای پیام/1026ج