به گزارش
جهانبین نیوز؛ به نقل از پايگاه خبري تحليلي پيرغار؛ عباس اسلامي فارساني کارشناس مسائل سياسي در یادداشتی نوشت:
از مسئله فلسطين بيش از نيمقرن است که ميگذرد اما روزبهروز بر آلام اين درد افزوده ميشود.
مسئله فلسطين در جهان امروز مسئله سادهاي نيست که بتوان به آسودگي از کنار آن عبور کرد، چه براي جهان اسلام و چه براي جهان غرب! شايد بتوان به صراحت گفت که امروز نقطه تقابل اين دو ايدئولوژي در فلسطين است.
اين ايدئولوژي را نميتوان در دين خلاصه کرد؛ چراکه غرب بهدور از اسلاميت، مسيحيت و يهوديت با تفکر و جريان جامعه دينگريز و نظام سرمايهداري به مقابله با ايدئولوژي ديني پرداخته که در رأس آن اسلام قرار گرفته است.
اما موضوع فلسطين در انديشههاي حضرت امام خميني (ره) باعث شد تا دنيا و مسلمانان به اين مهم جور ديگري توجه کنند.
امام (ره) در تاريخ هفدهم مهرماه 1357 اسرائيل را غده سرطاني ناميد و در تاريخ 16 مرداد سال 1358 برابر (۱۳ ماه رمضان ۱۳۹۹ه.ق) بانام گذاري آخرين جمعه ماه مبارک رمضان بهعنوان روز جهاني قدس با صدور پيام تاريخي خود به امت اسلام فرمودند: «من در طي ساليان دراز، خطر اسرائيل غاصب را به مسلمين گوشزد نمودم... من از عموم مسلمانان جهان و جميع دولتهاي اسلامي ميخواهم براي کوتاه کردن دست اين غاصب و پشتيبانان آن به هم بپيوندند و جميع مسلمانان جهان را دعوت ميکنم آخرين جمعه ماه مبارک رمضان که از ايام قدر است و ميتواند تعيينکننده سرنوشت مردم فلسطين نيز باشد، بهعنوان روز قدس انتخاب و طي مراسمي، همبستگي بينالمللي مسلمانان را در حمايت از حقوق قانوني مردم مسلمان اعلام نمايند».
بيشک ميتوان گفت يکي از اثرات کليدي انقلاب اسلامي، ايجاد حس جمعي و وحدت اسلامي ميان مسلمانان جهان بود و در حقيقت، عملکرد فرا فرقهاي و جهاني حضرت امام ره در سطح جهان اسلام، بهويژه در موضوع «قدس شريف» موجب وحدت و همدلي مسلمانان بر محوريت اسلام و آرمانهاي بلند اسلامي شد.
شهيد دکتر فتحي شقاقي، از رهبران برجسته جنبش جهاد اسلامي فلسطين (حماس) درباره اين منطق وحدتبخش انديشه امام ره ميگويد: «با پيروزي انقلاب اسلامي ايران، ما به خود آمديم و دريافتيم که آمريکا و اسرائيل نيز قابل شکست هستند و ما فهميديم که با الهام از دين اسلام ميتوان معجزه کرد. ازاينرو ملت مجاهد فلسطين، انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي را به ديده تقدير مينگرند و امام ره را از رهبران جاويد تاريخ ميدانند.»
لذا امسال با توجه به شرايط حساس منطقه که همه ما کموبيش از آن مطلع هستيم، انسجام و وحدت اسلامي، ضرورتي انکارناپذير براي جهان اسلام است و در اين شرايط مسئله فلسطين و آزادي قدس شريف ازجمله نقاط اشتراکي است که ميتواند محور وحدت و انسجام امت اسلامي باشد.
ازاينرو بر همه ملتهاي مسلمان تکليف است که فراتر از شعارها و اقدامات معمولي و کم اثر، اين روز بزرگ را که در حقيقت روز مقابله مستضعفان با مستکبران است گرامي بداريم و در شرايطي که خطر رژيم غاصب صهيونيستي بيش از گذشته متوجه منطقه و امت اسلامي است و اين غده سرطاني با همراهي متحدان سلطهگر غربي و در رأس آنها آمريکاي جنايتکار و پادوي و نوکري حاکمان نامشروع عرب بهويژه آل سعود جنايتکار و با طراحي پيچيده و ارائه مدلي تقلبي و بدلي از اسلام تحت عناويني همچون داعش به دنبال اختلافافکني و آشوب در منطقه هستند و قصد پنهان نمودن چهره اسلام واقعي ناب محمدي (ص) را در سر ميپرورانند و متأسفانه با راهاندازي جنگهاي نيابتي در قلب امت اسلام و با حمايتهاي آشکار و پنهان خود از گروههاي تکفيري که هيچ بويي از اسلام نبردهاند، ملتهاي مظلوم سوريه، عراق، غزه، يمن و... را به خاک و خون کشيدهاند.
لذا انسجام و وحدت مسلمانان در موضوع فلسطين و مقابله با خوي تجاوزگرانه اسرائيل غاصب، از راههاي سربلندي اسلام و مسلمانان است.
و در پايان يادي ميکنيم از شهيد سيد مرتضي آويني و کلام خود را به جملهاي از کلام او ميآراييم که: «اسرائيليان بر حاکميت چندروزه خويش بر فلسطين و اين حرم شريف غره نشوند، بيتالمقدس روزهاي سختي را در پيش خواهد داشت و از پس آن به آرامشي طولاني دست خواهد يافت. تقدير تاريخ در جنگي که ميان مسلمانان با اشغالگران کنوني فلسطين روي خواهد داد معنا خواهد شد. بيتالمقدس معرج پيامبر اسلام و پاره قلب اسلام است. چگونه ميتوانيم آن را به دشمن واگذاريم و چشم از غيرت بپوشانيم؟»
انشا الله راهپيمايي امسال آخرين راهپيمايي روز قدس باشد. پيروزي نزديک است.
« اليس الصبح به قريب»
انتهاي پيام1026ج /590پ