به گزارش جهانبین نیوز به نقل از سلام لردگان، علي رغم توصيه هاي مقام معظم رهبري که به دشمن نمي توان اعتماد کرد و اعتماد به دشمن يک شکست استراتژي براي کشور و ملت دارد و خطوط قرمزي را براي دولت تبيين کردند.!اما آيا ما و ديپلماسي ما تمام خطوط را رعايت نمود؟
جديداً کنگره و سناي آمريکا با اکثريت قاطع قانون همزبرتون يا داماتو را براي ده سال ديگر تمديد نمود.
با اين وضع نتيجه حاصله اين است که بايد بدانيم طرفهاي که طرف مقابل براساس منافع مصالح خود هر طور که بخواهد عمل مي کند و لذا آيا ما در مواجه به اين عمل اخير کنگره آمريکا دستمان پر است؟ به نظر مي رسد دولت بايد پاسخگوي اين مردم باشد؟
در جمهوري اسلامي ايران تاکنون دولت کارگزاران و اصلاحات پاسخگو عملکرد خود نبوده و اين دولت نيز با بهره گيري از عدم پاسخگوي رفتارهاي خود را بدون حساب و کتاب پيش برد و اين عدم پاسخگويي ها بسيار فراوان مشهود است و در بحث حقوق هاي نجومي ، در بحث اختلاص هاي صندوق بازنشستگي فرهنگيان و ... دولت همچنان ساکت مانده و به جاي برخورد با مرتکبين از مواضع دفاع آنها بر آمده و در خصوص برجام بايد اذعان کنند که دستش به هيچ جا بند نيست و اصلاً هيچ اهرمي براي متقاعد کردن طرف مقابل نداشته، چرا که اگر مي توانست طرف مقابل را مجاب کند که اين قانون داماتو يا بقول وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران قانون ايسا، طرف مقابل جرأت تصويب و تمديد 10 ساله اين قانون را نداشت.
بنابراين با بررسي موضوعي اين مهم مي توان چنين برداشت نمود که اصل مذاکرات وادادگي بوده و فقط يک طرف ملزم به ايفاي تعهدات شده که آن هم جمهوري اسلامي ايران مي باشد با قبول اين مبحث سرآغاز مذاکرات کاملاً روشن است و بايد بگوييم مذاکرات فشرده و اين همه هزينه و اين همه راه دادان ها و امتيازات به طرف مقابل، با يک حرکت طرف مقابل، برجام به سرانجام و در نهايت فرجام برجام پيش بيني مي شود فلذا دولت بايد پاسخگو باشد.!
در واقع دولت بخاطر برجام بايد پاسخگو ملت باشد و نمايندگان ملت وظيفه خود را در اين مهم انجام دهند.
انتهای پیام1022ج /630 ل