دبیر تشخیص مصلحت نظام: نرمش قهرمانانه به معنای صلح و یا ضعف نیست بلکه تاکتیکی است که با قرار گرفتن در موضع قدرت باید اجرایی شود.
محسن رضایی در کوهرنگ:
نرمش قهرمانانه، تاکتیکی است که با قرار گرفتن در موضع قدرت باید اجرایی شود
1 مهر 1392 ساعت 14:19
دبیر تشخیص مصلحت نظام: نرمش قهرمانانه به معنای صلح و یا ضعف نیست بلکه تاکتیکی است که با قرار گرفتن در موضع قدرت باید اجرایی شود.
با شکوه تمام برگزار شد.
به گزارش جهانبین؛ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم یادواره ۸۰ شهید شهرستان کوهرنگ، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران با تمام دنیا وارد جنگ شدیم اما با اتکا به خداوند و اراده جوانان توانستیم دو ابرقدرت غرب و شرق را شکست دهیم و موجبات عزت و افتخار ایران اسلامی را فراهم کنیم.
محسن رضایی افزود: در سالهای ابتدایی جنگ شرایط نامساعدی بر کشور حاکم بود اما با ورود نیروهای مردمی و سپاه به جنگ توانستیم شهرهای تصرف شده را یکی پس از دیگر آزاد کنیم و در نهایت پیروز نهایی میدان شویم.
فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس؛ امدادهای الهی را از مهمترین عوامل پیروزی رزمندگان کشور در جنگ تحمیلی دانست و تبعیت رزمندگان از حضرت امام خمینی(ره) را راهگشا در لحظات سخت نبرد با دشمن عنوان کرد و فتح خرمشهر را از ثمرات این ولایت پذیری برشمرد.
رضایی گفت: خداوند متعال عنایت ویژهای به مردم و رزمندگان کشور داشت و به واسطه همین عنایت بود که پیروز میدان شدیم و رزمندگان نیز تنها وسیلهای برای تحقق این مهم بودند و هیچ ادعایی ندارند.
وی با اشاره به طرح نرمش قهرمانانه، اظهار داشت: چنین تاکتیکی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در مقاطعی از زمان به کار گرفته شده و نتیجهبخش بوده است.
رضایی تأکید کرد: نرمش قهرمانانه به معنای صلح و یا ضعف نیست بلکه تاکتیکی است که با قرار گرفتن در موضع قدرت باید اجرایی شود.
وی، خواستار استفاده دولت دکتر روحانی از همه ظرفیتهای کشور برای رفع مشکلات و نارساییها در مناطق محروم شد و گفت: تلاش برای رفع چالشهای سیاست خارجی اقدام مهم و به جایی است اما باید توجه داشت که اتکا به نیروهای داخلی و رونق تولیدات و بهرهگیری از ظرفیتهای بومی میتواند بسیار موثرتر واقع شود.
کد مطلب: 9046