پاره کردن عکس صدام به دست لردگانی ها در اسارت و گرسنگی و آزار و اذیت 40 روزه در زیرزمین
به گزارش جهانبین، سیف الله ملایی از سربازان سپاه بود و در تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم در پادگان امام حسن (ع) آموزش های نظامی دید که در تاریخ ۱۳۶۴/۴/۱۸ به جبهه های جنگ اعزام شد و بعد از دو ماه در منطقه ی انرژی اتمی اهواز و در گردان یونس غواسی بود .
سیف الله ملایی یکی از هزاران اسوه صبر و ایثار گفت: پس از یک سال حضور در جبهه در تاریخ ۱۳۶۵/۱۰/۴ در عملیات کربلای ۴ در هنگام غواسی توسط نیروهای رژيم بعثي عراق، شب عملیات کربلای ۴ مجروح و از ناحیه کمر و زانو مجروج شدم به اسارت دشمن درآمدم و در بصره روزهای سختی گذرانده ام.
وی پس از قریب به چهار سال اسارت در روز ۲۶ آذر ماه سال ۶۹ قدم به خاک میهن اسلامی گذاشت و خاطرات زیادی از دوران اسارت دارد.
این آزاده سرافراز اظهار داشت: در زمان اسارت نیروهای دشمن به صورت وحشیانه و خشونت های از جمله پرتاب سنگ ، دمپایی ، گوجه و سایر اشیاء دیگر اسرا را شکنجه و آزار و اذیت می دادند .
وی در خصوص یکی از خاطرات خود اظهار داشت: بعد از خشونت هایی که بر ما داشتند ما را به اردوگاه ۱۱ بردند و بعد از چند ماه آزار و اذیت در اردوگاه یک روز عکس صدام را بالای سرمان چسباندند و در آن زمان ما در اردوگاه و در بند ۴ در اتاق ۳ بودیم عکس صدام را پاره کردیم که بعد توسط نیروهای صدام ما و چهار نفر از اسرا را به سلول های زیر زمینی به مدت ۴۰ روز زندانی و شکنجه می دادند .
وی به شهادت چند تن از رزمندگان در روزهای نخست اسارت اشاره کرد و گفت: یکی از بچه های اردوگاه را با اتو تمام بدنش را سوزاندند و یکی دیگر از بچه ها که نامش محمد بربری از بچه های مشهد بود آنرا به شهادت رساندند . من و آقای حسن فاطمی که از بچه های اصفهان بود بعد از ۴۰ روز در سلول های انفرادی و با سخت ترین شکنجه ها و با درد گرسنگی و تشنگی و بدون لباس به ارودگاه ۱۶ فرستادند و بعد از گذشت چهار سال به کمک حق تعالی و پیروی از دستورات رهبری و خیر اندیشی امام (ره) به وطن برگشتیم .
این آزاده تصریح کرد: امروز باید تلاش کنیم گنجینه ارزشمند دوران دفاع مقدس را به نسل جوان و نسلهای بعد انتقال دهیم تا جوانان با بهرهگیری از آن به درجات رفیع برسند..