مدیرکل زندانهای چهارمحال و بختیاری گفت: 1259 نفر از مددجویان در دوره های حرفه آموزی سال گذشته شرکت کردند و کارت مهارت دریافت کردند.
شرکت 1259 نفر از مددجویان استان در دوره های حرفه آموزی
بام ایران خبر , 16 تير 1392 ساعت 8:26
مدیرکل زندانهای چهارمحال و بختیاری گفت: 1259 نفر از مددجویان در دوره های حرفه آموزی سال گذشته شرکت کردند و کارت مهارت دریافت کردند.
به گزارش جهانبین، علی نظری یکی از وظایف و اهداف سازمان زندانها و اقدامات تامینی تربیتی را اصلاح و تربیت و بازگشت سعادتمندانه به جامعه دانست.
نظری حرفه آموزی و اشتغال را از محوری ترین برنامه های این سازمان عنوان کرد و گفت: در سال گذشته 1259 نفر در دوره های حرفه آموزی شرکت و برای 518 نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی ادامه داد: 65 دوره حرفه آموزی در 10 کارگاه برگزار و 534 فقره مدرک و کارت مهارت برای مددجویان صادر شد.
نظری برگزاری مراسم حفظ و ختم قرآن، آموزش مسائل عقیدتی و دینی، آموزش کلاسیک از سواد آموزی تا دبیرستان، فعالیتهای ورزشی و هنری را از جمله برنامه های دیگر آموزشی عنوان کرد.
وی با اشاره به اجرای طرح مشبک بری قرآن مجید توسط 30 نفر از مددجویان زندان شهرکرد گفت: تاکنون 15 جزء قرآن مشبک کاری شده است.
مدیرکل زندانهای استان اظهار داشت: 43 درصد زندانیان در استان مربوط به جرایم مواد مخدر اند که در این میان بیش از 90 درصد آنها را معتادین تشکیل می دهند که دارودرمانی و خدمات بهداشتی درمانی برای این افراد رایگان انجام می شود.
وی تصریح کرد: 3 انجمن حمایت از زندانیان با کمک های مالی و مادی خود در استان فعالیت دارند و 900 نفر از خانواده زندانیان را تحت پوشش این انجمن ها می باشند.
نظری عنوان کرد: مرکز حمایت بعد از خروج تسهیلات اشتغال و کار را برای زندانیان بعد از آزادی فراهم می کند.
کد مطلب: 6823