کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

روحانی دنباله‌روی راه و روش خاتمی نیست

خبرگزاری فارس , 10 تير 1392 ساعت 8:34

مسئول جبهه اصولگرایان صومعه‌سرا گفت: روحانی دنباله‌روی راه و روش خاتمی نیست و مستقل عمل می‌کند.


به گزارش جهان بین نیوز، خسرو زنبوری بعد از ظهر دیروزدر جلسه جبهه اصولگرایان این شهرستان با قدردانی از حماسه آفرینی و حضور پرشور ملت در پای صندوق‌های رأی، اظهار کرد: حضور ملت لبیک به دعوت مقام معظم رهبری و برای صیانت از دین بود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری ماه‌ها پیش از انتخابات افکار ملی را در راستای ضرورت حضور حماسی روشن کرده بودند، تصریح کرد: حضور ۸۵ درصدی مردم صومعه‌سرا نیز در انتخابات پاسخ به ندای رهبری جامعه اسلامی بود.

مسئول جبهه اصولگرایان صومعه‌سرا به رأی آوری منتخبان شورای شهر و روستاهای این شهرستان اشاره کرد و افزود: شهروندان به تناسب حضور خود به افرادی خوبی برای فعالیت و خدمت در شورای شهر صومعه‌سرا رأی داده‌اند.

وی اضافه کرد: منتخبان شورای شهر صومعه‌سرا افرادی ولایت‌مدار، متدین و متخصص در امور مربوطه هستند.

زنبوری متذکر شد: مجموعه جدید شورای شهر صومعه‌سرا باید در چارچوب منویات رهبری و در خدمت به مردم گام بردارند.

وی تصریح کرد: بنیانگذار انقلاب اسلامی بهترین الگوی خدمت به خلق برای منتخبان شورای شهر صومعه‌سرا و دیگر شهرهای کشور هستند.

این مسئول، با اشاره به انتخابات حوزه ریاست جمهوری و پیروزی حسن روحانی با اکثریت آرای مردم، بیان کرد: انتخاب روحانی به عنوان رئیس جمهوری ایران یک اتفاق خوب و به نفع نظام بود که با لطف الهی رقم خورد.

وی، رئیس جمهور منتخب را فردی روحانی، کارآمد و ارزشی برای نظام و انقلاب دانست.

زنبوری، روحانی را شخصیتی ولایت‌مدار و معتقد خواند و ادامه داد: برخی در جامعه با فرافکنی و برای رسیدن به مقاصد خود به دنبال شایعه‌سازی و دروغ‌پراکنی ناروا هستند.

وی به فتنه ۸۸ و جریان انقلاب مخملی در ایران اشاره کرد و یادآور شد: فتنه ۸۸ از دیدگاه روحانی مردود بوده و این یک اصل اعتقادی در نظام اسلامی است.

مسئول جبهه اصولگرایان صومعه‌سرا با تصریح بر اینکه روحانی از جناح مشارکتی نیست، اذعان کرد: مانورهای کنونی درباره مشارکتی بودن رئیس جمهور منتخب از پایه و اساس غلط است.

وی خاطرنشان کرد: روحانی فردی مستقل بوده و برای پیشرفت نظام افرادی شایسته را در بدنه دولت به‌کار می‌گیرد.

وی، چشم‌انداز آینده کشور را خوب خواند و تصریح کرد: این امر با پشتکار و تجربه روحانی محقق می‌شود.

مسئول جبهه اصولگرایان صومعه‌سرا، گفت: تمام افراد با سلایق و جناح‌های مختلف باید متحد شده و برای آینده کشور با خادمان ملت همکاری کنند.

وی روحانی را مورد تأیید جبهه اصولگرایان صومعه‌سرا خواند و خاطرنشان کرد: روحانی دنباله‌روی راه و روش خاتمی نیست و مستقل عمل می‌کند.

زنبوری، وضعیت سیاسی کنونی صومعه‌سرا را آرام ذکر کرد.


کد مطلب: 6773

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/6773/روحانی-دنباله-روی-راه-روش-خاتمی-نیست

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir