کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جزئیات دیدار صالحی با امیر جدید قطر

ايسنا , 9 تير 1392 ساعت 13:54

وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی در سفری کوتاه به دوحه با شیخ تمیم امیر جدید قطر دیدار و گفت‌وگو کرد.


به گزارش جهان بین نیوز، علی‌اکبر صالحی ضمن تبریک تصدی مسوولیت امیر جدید دولت قطر، با ابلاغ سلام مقامات کشورمان و با مروری بر روابط دوجانبه، تحکیم روابط و مناسبات فی ما بین در حوزه های مختلف را خواستار شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به اهمیت استقرار و امنیت در منطقه مهم خلیج فارس، ارتقاء همکاری‌های بین کشورهای منطقه را مورد تاکید قرار داد.

صالحی در ادامه با تشریح انتخابات مهم اخیر در جمهوری اسلامی ایران ، بر اهمیت مشارکت مردمی در ساختار کشورمان به عنوان یک اصل

مهم و تاثیر آن بر رویکرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

صالحی همچنین با تشریح سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص سوریه، توجه به مطالبات مردمی و در عین حال ضرورت حفظ حاکمیت و تمامیت سوریه به منظور فراهم شدن شرایط مناسب جهت خروج از بحران پیش آمده و حرکت در جهت گفت‌وگوهای سیاسی سوری-سوری را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضرورت تبیین دیدگاه‌های اصیل اسلامی در احترام به کلیه مسلمانان از مذاهب و طوایف مختلف از سوی علمای جهان اسلام را به منظور جلوگیری از فتنه طائفه‌ای و مذهبی مورد تاکید قرار داد.

شیخ تمیم، امیر دولت قطر نیز در این دیدار با ابلاغ سلام‌های خود به مقامات عالی‌رتبه کشورمان و ضمن تشکر از پیام تبریک مسوولین کشور جمهوری اسلامی ایران برای تصدی وی، از ایران به عنوان کشوری تاثیرگذار در معادلات منطقه ای یاد کرد و بر اهمیت بهره گیری از ظرفیت کشورمان در حل و فصل مشکلات منطقه تاکید کرد.

وی با تمجید از روابط دیرینه دو کشور، بر لزوم تحکیم مناسبات در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.


کد مطلب: 6759

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/6759/جزئیات-دیدار-صالحی-امیر-جدید-قطر

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir