کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:

پروژه آب‌رسانی چهارمحال‌وبختیاری نیازمند تامین اعتبار

4 ارديبهشت 1404 ساعت 15:04

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه آب‌رسانی نیمی از مردم این استان نیازمند تامین اعتبار است.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، احمد راستینه ظهر امروز در حاشیه بازدید از تصفیه‌خانه بن بروجن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز به همراه دکتر حاجی‌پور و معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری از پروژه آب شرب نیمی از مردم استان بازدید به عمل آمد.

 
وی تصریح کرد: این پروژه در شرایط خاص به بهره‌برداری رسید و هدف آن این است که یک هزار و ۷۰۰ لیتر بر ثانیه آب را تصفیه کند و آب شرب ۱۳ شهر یعنی جمعیتی بالغ‌بر ۴۵۰ هزار نفر را پوشش بدهد.
 
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته در امسال و سال‌های گذشته امیدواریم پروژه اتمام یابد.
 
راستینه بیان داشت: این پروژه نیازمند اعتباری است که بتوانیم به ظرفیت اسمی یک هزار و ۷۰۰ لیتر بر ثانیه که در افق پیش‌بینی شده برسیم.
 
وی ادامه داد: دستور وزیر این است که امسال خصوصاً برای تابستان که ما نیازمند حداقل ۸۰۰ لیتر بر ثانیه تصفیه آب هستیم، اعتباری بالغ‌بر ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یابد تا بتوانیم از بحران عبور کنیم، برای تکمیل بقیه پروژه هم از ماه‌های بعد پیگیری می‌شود.


کد مطلب: 61023

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/61023/پروژه-آب-رسانی-چهارمحال-وبختیاری-نیازمند-تامین-اعتبار

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir