:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?>:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?> جهان بین - عدالت آموزشی بستری برای توسعه پایدار - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جهانبین نیوز گزارش می‌دهد؛

عدالت آموزشی بستری برای توسعه پایدار

23 فروردين 1404 ساعت 18:00

عدالت آموزشی، اساسی‌ترین راه‌حل برای کاهش شکاف‌های تحصیلی است.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، عصر شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، جمعی از مسئولان و مدیران حوزه آموزش بر نقش کلیدی عدالت آموزشی، ضرورت تمرکز بر تربیت در کنار آموزش، و اهمیت توسعه زیرساخت‌های آموزشی تأکید کردند.  

لزوم توجه به پرورش در کنار آموزش

عبدالعلی ارژنگ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری، با اشاره به مسئولیت خطیر این حوزه، بر ضرورت توجه به تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در کنار کسب مدارک علمی تأکید کرد.

وی تصریح کرد: نگاه صرف به قبولی در آزمون‌ها و کسب مدارک تحصیلی، پایین‌ترین سطح توجه به نظام آموزشی است. باید مهارت‌های اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزان نیز مورد توجه قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری همچنین بر لزوم تدوین برنامه‌های آموزشی بر اساس آمایش سرزمینی تأکید کرد و افزود: توسعه متوازن آموزش در سطح  استانی، منطقه‌ای و ملی می‌تواند موجب کاهش شکاف‌های آموزشی شود.  

عدالت آموزشی و تربیتی؛ مسیر توسعه پایدار

بهمن خدادادی، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، در این مراسم بر نقش دو رکن اساسی آموزش و پرورش؛ عدالت آموزشی و عدالت تربیتی
تأکید کرد. 

وی با اشاره به افزایش پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی استان به ۹۹ درصد این دستاورد را نمادی از گسترش عدالت آموزشی دانست.  

وی همچنین بیان کرد : عدالت تربیتی، تنها محدود به پرورش دانش‌آموزان نیست، بلکه باید زمینه‌ساز رشد استعدادهای کودکان و تربیت شهروندانی مسئول و آگاه باشد.


نقش خیرین و فناوری در تحول آموزش

خدادادی با اشاره به نقش خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار در بهبود زیرساخت‌های آموزشی، افزود: برای نخستین بار، در سند برنامه هفتم توسعه، عنوان خیرین مدرسه‌یار مطرح شده که می‌تواند ظرفیت‌های بزرگی برای حل مشکلات آموزشی ایجاد کند.

وی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی در نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد و آن را  ابزاری کلیدی برای بهبود فرآیندهای آموزشی و تربیتی دانست.  

دستاوردهای آموزش و پرورش در سه سال گذشته

افشین امیریان، مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان، با اشاره به عملکرد سه ساله خود، از اجرای پروژه‌های توسعه مهارت‌آموزی، توانمندسازی معلمان و ایجاد مدارس جدید خبر داد.

وی افزود: تأسیس شش مدرسه تولید و مهارت با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان، ساماندهی کودکستان‌ها، توانمندسازی ۸۰ درصد معلمان و کسب رتبه اول جشنواره الف‌تا، از جمله اقدامات انجام‌شده در این مدت بوده است.

امیریان همچنین بیان کرد: ارتقای سطح قبولی دانش‌آموزان، کسب مدال‌های علمی در المپیادها و موفقیت در جشنواره‌های آموزشی، از دیگر دستاوردهای این دوران بوده است.

تقویت نقش آموزش در توسعه کشور

سید حمایت میرزاده، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، در این مراسم  بر اهمیت نقش معلمان، لزوم تقویت عدالت آموزشی و توجه ویژه به مناطق محروم تأکید کرد.

وی بیان کرد: آموزش باید بر پایه عشق و ایمان استوار باشد و معلمان و والدین با تمام وجود در مسیر تربیت فرزندان گام بردارند.

میرزاده با اشاره به  توجه ویژه دولت‌های اخیر به توسعه زیرساخت‌های آموزشی ، خواستار تلاش بیشتر مسئولان برای ارتقای وضعیت آموزش و پرورش در کشور شد.  

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، در پایان این مراسم، بهمن خدادادی به‌عنوان سرپرست آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری معرفی شد و  از زحمات افشین امیریان در این حوزه تقدیر به‌عمل آمد.

این مراسم با تأکید بر ضرورت همکاری همه‌جانبه میان دولت، مردم و خیرین برای دستیابی به یک نظام آموزشی پویا و کارآمد پایان یافت.


کد مطلب: 60903

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/60903/عدالت-آموزشی-بستری-توسعه-پایدار

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir