کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

آغاز بارش‌ها از روزهای پایانی سال

25 اسفند 1403 ساعت 9:43

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: در روزهای پایانی سال سامانه‌ای وارد استان می‌شود و بارش‌هایی را در سطح استان خواهیم داشت.


معصومه نوروزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: تا اواسط هفته پیش رو آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: برای روز یکشنبه و دوشنبه افزایش ابرناکی در نیمه غربی و احتمال بارش‌های پراکنده در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و قسمت‌هایی از فارسان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در اکثر نواحی استان افزایش ابرناکی وجود دارد، طی این مدت آسمان استان قسمتی تا نیمه‎‌ابری و گاهاً ابری پیش‌بینی می‌شود و برای این روزها انتظار بارشی نداریم.

نوروزی اضافه کرد: در روزهای پایانی سال سامانه‌ای وارد استان می‌شود و بارش‌هایی را در سطح استان خواهیم داشت، که نحوه فعالیت آن اعلام خواهد شد.

وی افزود: دمای هوا خصوصاً در بیشینه دماها تا پایان سال روند افزایشی خواهد داشت و صبح امروز ایستگاه‌های شهرکرد و بلداجی با ۳ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین ایستگاه‌های استان شدند.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: شهرکرد در کشور به‌عنوان سردترین مرکز استان و لردگان با بیشینه دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین ایستگاه استان شد.

انتهای خبر/1026ج


کد مطلب: 60633

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/60633/آغاز-بارش-ها-روزهای-پایانی-سال

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir