کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مسئول راویان دفاع مقدس سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع):

روایت دوران دفاع مقدس جوانان را متحول می‌کند

23 اسفند 1403 ساعت 13:28

مسئول راویان دفاع مقدس سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) گفت: جوانان هنگامی که روایت دوران دفاع مقدس را برایشان نقل می‌کنند، واقعا متحول می‌شوند.


عبدالله فرازنده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: راهیان نور یک حرکت فرهنگی تاثیرگذار با رویکرد تربیتی است. 
 
مسئول امور راویان مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به نحوه شکل‌گیری اردوهای راهیان نور بعد از دفاع مقدس بیان داشت: حرکت فرهنگی راهیان نور ابتدا به صورت خودجوش و به همت و ابتکار تعدادی از رزمندگان، فرماندهان و خانواده های معظم شهدا در دهه هفتاد شکل گرفت و این حرکت خود جوش به مرور زمان روند تکاملی گرفته و امروز به یکی از مهمترین فعالیت‌های فرهنگی کشور تبدیل شده است.
 
 وی گفت: استقبال پر شور اقشار مختلف مردم به ویژه دانشآموزان، دانشجویان، جوانان و نوجوانان و محلات از راهیان نور گفت: لازمه استمرار و تداوم این رویداد فرهنگی منوط به حمایت دولت‌ها و متولیان امر است.
 
فرازنده با تبیین عملکرد راویان دفاع مقدس در طول برگزاری اردوهای راهیان نور گفت: مجموعه‌ای از رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس با کوله باری از تجارب حضور در جبهه، دوره‌های توانمندسازی راویان را برگزار می‌کنند که به یکی از ارکان مهم و تاثیرگذار راهیان نور تبدیل شده‌ است.
 
 وی تاکید کرد: جوانان هنگامی که روایت دوران دفاع مقدس را برایشان نقل می‌کنند، واقعا متحول می‌شوند و از زبان خودشان بارها اقرار کردند که ما اطلاعاتی درباره دفاع مقدس نداشتیم و تصور می‌کردیم جنگی همانند سایر جنگ‌ها اتفاق افتاده اما وقتی از نزدیک یادمان‌ها را مشاهده می‌کنند، درمی‌یابند که دفاع مقدس ما قابل قیاس با جنگ‌های دنیا از لحاظ امکانات و سلاح در برابر دشمن و چه از نظر اعتقادی نبوده و رشادت‌های بسیاری در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاد است.
 
مسئول امور راویان مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دفاع مقدس ما مبنای علمی و عقلی داشته و احساسی نبوده است، گفت: برخی تصور می‌کنند در دفاع مقدس ما عده‌ای از سر احساس به میدان جنگ رفتند در حالی که دفاع مقدس ما کاملا مبنای عقلی و علمی داشته و ناگفته‌های دوران دفاع مقدس خیلی اندک برای جوانان بیان شده که این از کوتاهی رزمندگان و رسانه‌ها است.
 
وی دفاع مقدس را گنج عظیم دانست و اذعان کرد: قرن‌ها می‌توان از این گنج عظیم بهره برد ولی متاسفانه در این زمینه کوتاهی شده است.
 
فرازنده به بزرگترین غفلت ما در زمینه معرفی شهدا دوران دفاع مقدس اشاره و بیان داشت: در دبستان و مهدکودک‌ها هیچ نامی از بزرگان جنگ و دفاع مقدس برده نمی‌شود؛ فرماندهان شهید که قهرمان نه تنها ایران بلکه قهرمان جهان اسلام هستند متاسفانه برای قشر کم سن الگو نشدند و تنها به عنوان نام خیابان و پوستر معرفی شدند در حالی که از خودگذشتگی این شهیدان بی‌نهایت است.
 
وی به نقش موثر رسانه‌ها در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس اشاره و گفت: اگر در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس کوتاهی شود و این گنج عظیم را از سینه رزمندگان استخراج و برای نسل آینده تولید محتوا نکنیم چند سال دیگر پیدا کردن یک رزمنده مانند پیدا کردن طلا است.
 
مسئول امور راویان مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه معرفی نقش بانوان در دفاع مقدس مغفول مانده است، گفت: بانوان هم در دفاع مقدس حضور داشتند و نظامی جنگیدند؛ مادران شهدا، مادران و خواهران رزمندگان اجرشان از شهدا و رزمندگان کمتر نیست این افراد بودند که فرزندان خود را راهی دفاع مقدس کردند، باید به اهمیت نقش این بانوان توجه شود.

انتهای خبر/ ۵۳۰ ب


کد مطلب: 60621

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/60621/روایت-دوران-دفاع-مقدس-جوانان-متحول-می-کند

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir