رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر آمارهای نگران کننده تلفات جادهای در ایران در سالهای گذشته، گفت: در سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در کشور بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادهاند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری:
آمار تصادفات جادهای نگران کننده است
21 اسفند 1403 ساعت 11:17
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر آمارهای نگران کننده تلفات جادهای در ایران در سالهای گذشته، گفت: در سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در کشور بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، علیضامن صالحی فر ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به ضرورت افزایش آگاهی عمومی به بررسی وضعیت بهداشت و سلامت جامعه پرداخت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به اهمیت رسانهها و سواد رسانهای در ارتقاء سلامت عمومی اشاره کرد.
وی با اشاره به پاندمی کرونا، افزود: در زمان شیوع این بیماری رسانهها نقش کلیدی در اطلاعرسانی و آگاهی بخشی به مردم داشتهاند.
صالحی فر با تاکید بر آمارهای نگرانکننده تلفات جادهای در ایران در سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در کشور بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادهاند و ایران در رده پنجم جهانی از نظر تلفات جادهای در گروه سنی ۵ تا ۱۴ سال قرار دارد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری همچنین به ضرورت همکاری بین دستگاهها و مردم برای کاهش تصادفات و بهبود ایمنی سفر اشاره کرد و خواستار مشارکت رسانهها در این زمینه شد.
وی به آمار بالای تصادفات جادهای و نقش عوامل انسانی در آن پرداخت و بر لزوم ارتقاء استانداردهای ایمنی خودروها و جادهها تأکید کرد.
صالحی فر در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جوانی جمعیت و سیاستهای مرتبط با آن اشاره و از تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ یاد کرد.
وی تأکید کرد: این قانون شامل ۷۳ ماده و ۲۳۶ تکلیف قانونی است که به منظور حمایت از خانوادهها و افزایش نرخ باروری طراحی شده است.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پنجره جمعیتی و چالشهای ناشی از کاهش نرخ باروری در آینده از ضروریات است خواستار توجه بیشتر به این موضوعات شد.
صالحی فر از رسانهها خواست تا در راستای اطلاعرسانی و آموزش به مردم فعالتر عمل کنند و به نقش مهم آنها در بهبود سلامت جامعه تأکید کرد.
وی به فعالیتهای نظارتی در زمینه بهداشت مواد غذایی در ایام خاصی مانند ماه مبارک رمضان و نوروز اشاره نمود و اضافه کرد: در این ایام، تیمهای بیشتری برای نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تشکیل میشوند.
کد مطلب: 60596