هاشم فاطمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: ما در این استان دو سال خشک پی در پی را پشت سر گذاشتیم و چهارمحال و بختیاری جز خشکترین استانهای کشور شد.
وی تصریح کرد: در سال آبی جاری ۵۵ درصد کمبود بارش داریم، این در حالی است که سال گذشته نیز ۴۰ درصد کاهش در بارندگیها داشتیم و نتیجه آن کاهش محسوس منابع آبی در این استان است.
مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سد زایندهرو بهعنوان یک منبع تأمین آب شرب در این استان، ۹۰ درصد کاهش حجم دارد و بخشی از ۱۰ درصد آب موجود در این سد نیز غیرقابل استفاده است.
فاطمی افزود: قرار گرفتن در این شرایط ویژه میطلبد که مردم در روزهای پایانی سال بحث صرفهجویی را مد نظر قرار دهند و برای گذر از این بحران کمک کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر قسمتهایی در این استان وجود دارد که با مشکل آب مواجه هستند ادامه داد: شهر سردشت در شهرستان لردگان یکی از این نقاط است که با تانکر آبرسانی میشود و مردم شرایط سختی را دارند.
مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری یادآور شد: امید است با اجرای طرحهایی که در دست اجرا است و طرحهایی که در آینده باید آغاز شوند در بلندمدت شاهد کاهش مشکلات در این زمینه باشیم.
فاطمی گفت: امسال و در سال آینده مردم پویش ۱۰ درصد کمتر را در مصارف خود مدنظر قرار دهند.
انتهای خبر/1026ج