به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری، محمود سلیمی اظهار کرد: مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) برای ارائه خدمات به ورزشکاران و قهرمانان آمادگی لازم را دارد و تجهیزات گازرسانی نیز انجام شده و در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف کمبودهای اثرگذار در سالن وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه مشکل اصلی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) در راستای ارائه خدمات به ورزشکاران عدم دسترسی جاده مناسب و خدمات شهری است افزود: دو سرمایهگذار در بخش خصوصی برای واگذاری سالن یادگار امام (ره) اعلام آمادگی کردند، اما به جهت عدم وجود خدمات شهری، بخش خصوصی رغبتی برای سرمایهگذاری در این مجموعه ندارد.
مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: سالن ورزشی یادگار امام (ره) دارای یک هزار ۵۰۰ نفر ظرفیت تماشاگر است و دارای امکانات خوب برای برگزاری مسابقات والیبال، بسکتبال و فوتسال است.
وی خاطرنشان کرد: ورزشگاه یک هزار و ۵۰۰ نفری در این منطقه با ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است، همچنین سایت تیراندازی اهداف پروازی در حال ارائه خدمت به علاقهمندان میباشد.
سلیمی یادآور شد: در تلاش هستیم پیست موتورسواری را در این مجموعه احداث کنیم.
انتهای خبر/۱۰۲۶ج