۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
کد مطلب : ۶۰۴۶۷
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد:

اهمیت توسعه نرم‌افزاری و توجه به زیرساخت‌ها

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری بر اهمیت توسعه نرم‌افزاری و توجه به زیرساخت‌ها تاکید و از تلاش برای اصلاح نگاه به درآمدهای استان در قانون بودجه سخن گفت.
اهمیت توسعه نرم‌افزاری و توجه به زیرساخت‌ها
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، ملک‌محمد محمودیان شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی و آسیب‌شناسی قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت در راستای توسعه و آبادانی استان، به اهمیت استفاده از فرصت‌های انسانی، طبیعی و ملی در راستای توسعه استان اشاره و اظهار کرد: دولت باید در این مسیر فعال باشد و دیگر نهادها نیز باید در کنار آن مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه ایده «مربع توسعه چهارمحال و بختیاری» شامل چهار راس است، افزود: این چهار راس شامل دولت، دستگاه‌های نظارتی، تشکل‌های مردمی و روحانیت هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تجربیات گذشته در شورای راهبری توسعه استان قابل قبول است و این شورا در دولت‌های قبلی دستاوردهای خوبی داشته است.

محمودیان همچنین به تشکیل کارگروه‌های مختلف در چهارمحال و بختیاری برای پیگیری موضوعات مختلف اشاره کرد و از برنامه‌های آتی برای برگزاری جلسات شورای توسعه استان به ریاست آقای دکتر عارف خبر داد.

وی بر اهمیت توسعه نرم‌افزاری و توجه به زیرساخت‌ها تاکید و از تلاش برای اصلاح نگاه به درآمدهای استان در قانون بودجه سخن گفت، به تفاوت‌های درآمدی استان‌ها اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر به استان خود شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری در نهایت، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همفکری، بتوانند به توسعه پایدار و مؤثری در استان دست یابند.
 
 انتهای خبر/1031ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳

ساعت:

۱۲:۴۵:۴۱

27 Feb 2025