کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان لردگان خبر داد:

دستگیری متخلفان شکار و صید در لردگان

8 اسفند 1403 ساعت 9:14

رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان لردگان گفت: طی گشت و کنترل یگان حفاظت محیط‌زیست در شهرستان لردگان، صیادان غیر مجاز ماهی در حین صید در رودخانه‌های شهرستان دستگیر شدند.


به‌ گزارش پایگاه خبری تحلیلی« جهانبین نیوز» به نقل از روابط‌عمومی و امور رسانه حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری، محمد ساجد سعیدی  گفت: ماموران یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان لردگان حین گشت و کنترل روزانه متوجه صیادانی شدند که به صورت غیر مجاز اقدام به صید ماهی با موتور برق در رودخانه می‌کردند، لذا با هوشیاری و دقت لازم موفق به دستگیری  متخلفان شکار غیرمجاز شدند.

وی تصریح کرد:  از این متخلفان یک دستگاه موتور برق و تعداد زیادی لاشه ماهی صید شده و سایر ادوات ماهیگیری کشف و ضبط شد.

رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان لردگان گفت: استفاده از این نوع دستگاههای الکتریکی برای صید ماهی می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیری به محیط‌زیست و اکوسیستم آبی و جانوران آبزی و کنار آبزی وارد نماید.

سعیدی بیان داشت: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف شکار و صید از طریق سامانه تلفنی ۱۵۴۰ حفاظت محیط‌زیست استان گزارش‌های خود را در هر ساعت از شبانه‌روز ارسال کنند.

انتهای خبر/۱۰۲۰ج


کد مطلب: 60442

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/60442/دستگیری-متخلفان-شکار-صید-لردگان

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir