:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?>:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?> جهان بین - اهمیت وعده صبحانه در رشد کودکان - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کارشناس تغذیه تاکید کرد:

اهمیت وعده صبحانه در رشد کودکان

27 دی 1403 ساعت 6:16

یک کارشناس تغذیه گفت: صبحانه نیز در این سلامتی اهمیت بالایی دارد و یکی از گروه‌های سنی که می‌تواند از وعده صبحانه بهره ببرد، کودکان هستند.


مهران عظیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: نقش تغذیه سالم، در سلامتی افراد بر همگان واضح است.
 
وی تصریح کرد: صبحانه نیز در این سلامتی اهمیت بالایی دارد و یکی از گروه‌های سنی که می‌تواند از وعده صبحانه بهره ببرد، کودکان هستند.
 
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: کودکان با خوردن صبحانه عناصر ضروری مانند کلسیم، منیزیم، آهن و پروتئین کافی دریافت می‌کنند و در طول روز سطح انرژی بالاتری دارند و کم‌تر احساس خستگی می‌کنند و انرژی کافی برای فعالیت‌های ذهنی و جسمی دارند.
 
عظیمی اضافه کرد: در طول شب، زمانی که فرد خواب است چند ساعت بی‌غذایی را تجربه می‌کند، به همین دلیل صبح‌ها دچار افت قند می‌شود، بنابراین اگر صبحانه مصرف نشود این مضوع بر روی یادگیری و هوش کودکان تاثیر می‌گذارد که همراه با ضعف و سرگیجه، لرزش بدن و کج‌خلقی همراه است.
 
وی با بیان اینکه نخوردن صبحانه خطر افزایش وزن را به دنبال دارد افزود: در واقع افت قندی که صبح تجربه می‌شود در صورت عدم میل صبحانه سبب می‌شود فرد را در ساعات بعدی روز سراغ مواد پرکالری و شیرین می‌برد و یا با وعده ناهار و شام این موضوع را جبران می‌کند، که منجر به بروز چاقی در فرد می‌شود.
 
این کارشناس تغذیه بیان داشت: علاوه‌بر این صبحانه خوردن منجر به کنترل اشتها می‌شود، چراکه از نوسانات قند جلوگیری می‌کند.
 
عظیمی یبوست، ریزش مو، کدر شدن پوست و بی‌نظمی در قاعدگی را از دیگر عوارض عدم مصرف صبحانه عنوان و خاطرنشان کرد: صبحانه سالم شامل غلات کامل مثل نان گندم و جو سبوس‌دار، حبوبات پخته، مغزها، تخم‌مرغ، لبنیات مانند شیر و پنیر و سبزیجات است.
 
وی تاکید کرد: والدین در ایجاد یک فرهنگ صحیح درخصوص صبحانه خوردن تاثیر بسزایی دارند و پدر و مادرها در این زمینه باید پیش‌قدم شوند و با تهیه صبحانه‌های سالم و متنوع برای فرزندان، آن‌ها را ترغیب به خوردن صبحانه کنند.
 
این کارشناس تغذیه ادامه داد: معمولا کودکان در شروع روز تمایل بیشتری به مصرف غذاهای گرم دارند، بنابراین عدسی، فرنی، شیربرنج و آش می‌تواند از سوی بچه‌ها مورد استقبال قرار گیرد.
 
عظیمی افزود: طبق مطالعات صورت گرفته در بزرگسالان خوردن صبحانه از بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و کلسترول می‌تواند جلوگیری کند.
 
وی عنوان داشت: برای اینکه در روزهای سرد سال بتوانیم انرژی و پروتئین را برای بدن تامین کنیم لازم است توجه ویژه‌ای به مصرف حبوبات مانند عدسی، خوراک لوبیا، آش‌های حاوی حبوبات در این فصل شود.
 
این کارشناس تغذیه اذعان داشت: توجه به ادویه‌هایی مانند فلفل، دارچین و... در پخت غذاها می‌تواند متابولیسم را بالاتر ببرد و گرمازایی غذا را دوچندان کند.
 
انتهای خبر/1026ج


کد مطلب: 59955

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/59955/اهمیت-وعده-صبحانه-رشد-کودکان

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir