سرداراسرافيل جعفري در گفتوگو با جهانبين نيوز اظهار كرد: از ابتداي سال جاري به منظور نظارت بر رفت و آمد خودروها در كليه محورها توسط واحدهاي گشتي پليس، طرح هاي عملياتي گستردهاي به مرحله اجرا گذاشته شد.
به گفته وي، طي اين مدت 1100 دستگاه خودرو و موتورسيكلت به دليل حركات مخاطرهآميز در خيابان، ايجاد ناهنجاريهاي صوتي، استفاده از شيشههاي دودي، حركت در خلاف جهت و ايجاد مزاحمت براي عابران، توقيف و علاوه بر اعمال قانون به پاركينگ منتقل شدند.
فرمانده انتظامي استان چهارمحال و بختياري، تصريح كرد: علاوه بر تذكر و اعمال قانون در سوابق اينگونه رانندگان نمره منفي نيز درج خواهد شد.
جعفري در پايان ضمن تقدير از تعامل و همكاري مردم با پليس اين اقدام را در راستاي پاسخ به مطالبات و رضايتمندي مردم و تسهيل در امر عبور و مرور عنوان كرد.