مازیار احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت فضای مجازی اظهار کرد: سخنان ایشان در این زمینه فصلالخطاب است و حساسیت موضوع را برای همگان مشخص میکند.
وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری اهمیت فضای مجازی را به اندازه اهمیت انقلاب دانستند و این بدان معنا است که این فضا برای ایشان از اهمیت بالایی برخوردار میباشد، امروزه فضای مجازی بخشی از زندگی ما شده و چه بخواهیم و چه نخواهیم باید در این فضا زندگی کنیم.
مدیرعامل شعب بانک صادرات چهارمحال و بختیاری بیان داشت: فضای مجازی حاکم بر زندگی ما است و در همه دنیا عدهای هستند که امورات خود را در این فضا پیش میبرند، بنابراین هرچه ما در این فضا قدرت و قوت بیشتر بگیریم، اهمیت این موضوع را بیشتر لمس و درک کردهایم.
احمدی افزود: تاکید مقام معظم رهبری بر این است که مردم را نباید در فضای مجازی رها کرد، ما در فضای مجازی شناور هستیم، ولی حکایت همان شناوری است که باید در این فضا صدمه نبیند و غرق نشود.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب مدیریت فضای مجازی را جزء مسائل کلیدی دانستند، خاطرنشان کرد: فضای مجازی متاثر از عواملی میباشد، که بخشی از آن از لحاظ خبردهی، خبرسازی و تحلیل دادهها، بینالمللی و به شدت فعال میباشد و اینجا است که اهمیت مدیریت فضای مجازی را میرساند.
مدیرعامل شعب بانک صادرات چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: فضای مجازی آفت و زیانهای احتمالی هم دارد و وجود آن عجین است با این قابلیت، محسنات و آفتها و گزندها.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی بخشی از زندگی روزمره ما انسانها شده است یادآور شد: فرزندان ما در این فضا سیر میکنند، بنابراین همانند یک غواص باید حواسمان باشد که عزیزانمان در آن چگونه حضور دارند.
احمدی بیان داشت: مهمترین محسنات فضای مجازی کاهش بسیاری از دغدغههای جامعه است به این ترتیب که مسیرها را کوتاه کرده و بانکها و موسسات در ابعاد کوچک در جیبمان قرار گرفته است، اما اگر آفتها و زیانهای فضای مجازی مدیریت نشود، آسیبهای بسیار بیشتری خواهد داشت.
مدیرعامل شعب بانک صادرات چهارمحال و بختیاری یکی از بزرگترین چالشها در عصر جدید را که بهواسطه وجود فضای مجازی، انسانها با آن دست به گریبان هستند را کمرنگ شدن حضور فرزندان در کنار والدین و دوستان به دلیل حضور در این فضا و انزوای انها دانست و عنوان داشت: همه بچهها در هر سنی بهواسطه موبایل و تبلت در دریایی به نام فضای مجازی غوطهور هستند.
وی با اشاره به اینکه این فضا خانوادهها را از هم دور کرده است اذعان داشت: در این فضا ادب اسلامی در برخی از مراودات رعایت نمیشود و این یکی دیگر از ایرادات فضای مجازی است، ما باید در دریا شنا کنیم، اما باید یادمان باشد در این دریایی که عمق ندارد قرار است تا کجا شنا کنیم و از فرصتها باید در این فضا استفاده کنیم.
احمدی با بیان اینکه فرصت فضای مجازی فرصت بصیرتآفرینی است عنوان داشت: اما اگر از این فضا غافل شویم و مدیران انقلابی میدان را خالی کنند، ضربه خواهیم خورد، پس هر کسی به اندازه وسع و هنر خود باید در این میدان حضور داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه فضای مجازی را باید به نفع ارزشهای جامعه مدیریت کنیم افزود: ایران یک کشور اسلامی است و با بسیاری از جوامع بشری تفاوت دارد بنابراین مدیریت این فضا باید با توجه به این موضوع صورت گیرد.
مدیرعامل شعب بانک صادرات یادآور شد: بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری ما باید در حوزه تولید محتوای همسو با جامعه اسلامی در فضای مجازی در حدی باشیم که نیازی به محتوای تولید شده در دیگر کشورها نداشته باشیم، فضای مجازی یک میدان جنگی است که همگان در آن حضور دارند، پس متناسب با محتوایی که ما وارد این فضا میکنیم، دشمنان هم آرایش جنگی گرفته و متناسب با آن محتوا تولید میکنند.
احمدی اذعان داشت: فضای مجازی برای کشورهای قدرتمند، خط قرمز است، پس ما هم بهعنوان یک کشور قدرتمند در عرصه جهانی باید به این فضا اهمیت داده و اجازه ندهیم تولید و انتشار هر محتوایی با هر وضعیتی این خط قرمزها را رد کند.
وی ادامه داد: تاکیدات مقام معظم رهبری بر بومیسازی فضای مجازی و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات است، اگر ما خودمان تولید محتوا نکنیم برایمان محتوایی تولید میکنند که با جامعه ایران اسلامی تطابق ندارد، بنابراین اهمیت تولید محتوا به اندازه فضای مجازی است.
مدیرعامل شعب بانک صادرات با اشاره به اینکه محتوا مخاطب را آگاه میکند، به سوالات پاسخ میدهد و بر احساسات ما تاثیر میگذارد تاکید کرد: داشتن برنامه و استراتژی برای تولید محتوا اهمیت بالایی دارد و در این میان مخاطبشناسی هم مهم است، رنج سنی، مدرک تحصیلی، رده شغلی، فرهنگ و... مخاطب، برای تولید محتوا باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای خبر/ ج