رئيس سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: افزايش ضريب نفوذ دانش در بخش كشاورزی باعث افزايش 30 درصدی توليد غذا در استان با وجود كاهش بيش از 30 درصدی منابع پايه آب و خاک شده است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری:
افزايش ضريب دانش کشاورزی منجر به توليد بيشتر میشود
25 مهر 1403 ساعت 12:58
رئيس سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: افزايش ضريب نفوذ دانش در بخش كشاورزی باعث افزايش 30 درصدی توليد غذا در استان با وجود كاهش بيش از 30 درصدی منابع پايه آب و خاک شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»،حسين برزگر ظهر امروز در دومين رويداد ملي فناورانه بخش كشاورزی، اظهار کرد: دومين رويداد ملی فناورانه بخش كشاورزی با هدف هدايت افكار شركتهای دانش بنيان به استفاده بهتر از پسماندهای بخش كشاورزی به عنوان دغدغه جدی زيست محيطی برگزار شد.
وی با اشاره به اينكه علیرغم اينكه به بيش از 85 درصد خود كفايی در حوزه امنيت غذايی رسيدهايم اما در حوزه تامين نهادهها ميزان وابستگی بيشتری داريم، افزود: در راستای استفاده از دانش روز جهت توليد پيش نياز توليد كه نهادهها هستند بايد سرمايهگذاری شركتهای دانش بنيان در اين حوزه افزايش يابد كه در دومين رويداد ملی فناورانه بخش كشاورزی برنامهريزی جهت افزايش سرمايهگذاری انجام شد.
در ادامه بيژن حقيقتی سرپرست مركز تحقيقات و آموزش كشاورزی و منابع طبيعی نیز اظهار کرد: به مناسبت پنجاهمين سالگرد تاسيس سازمان تحقيقات آموزش وترويج كشاورزی دومين رويداد ملی فناورانه كشاورزی دانش بنيان برای حل چالشهای بخش كشاورزی برگزار شد.
وی بيان كرد: 30 ايده به دبيرخانه رويداد ارسال شد كه پس از بررسی در دبيرخانه مذكور سه ايده به عنوان ايده برتر جهت رقابت كشوری معرفی شدند.
علی مرشدی معاون پژوهشی مركز تحقيقات و آموزش كشاورزی و منابع طبيعی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در يک ماه گذشته 30 ايده و پروژه دريافت شد كه 30 داروی انجام شد و در نهايت در مرحله اوليه رتبهبندی انجام شد كه صاحبان هفت ايده اول دعوت شدند و ايدههای خود را مورد دفاع قرار دادند و در نهايت سه ايده به عنوان ايده برتر معرفی شدند.
انتهای خبر/1031ج
کد مطلب: 58932