محمدکاظم منزوی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: 29 طرح کشاورزی در حوزههای گلخانهای، سردخانهای و صنایع تبدیلی در این استان داریم، که افتتاح آن در هفته دولت است.
وی تصریح کرد: بیش از 907 میلیارد تومان سرمایهگذاری در یک سال گذشته در بخش کشاورزی اتفاق افتاده است که به بهرهبرداری میرسد و بیش از 170 نفر اشتغال در این طرحها، ایجاد میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در بخش کشاورزی بهعنوان یک نماد ویژه میتوان به سیاست بزرگی چون طراحی 23 طرح تامین آب برای اراضی کشاورزی اشاره کرد، که عمدتا در مناطق محروم چون دشت اردل، دهکهنه رویگر، آبشاران اولیاس، سرتنگ محمودی و... قرار دارند.
منزوی افزود: امسال تا این لحظه بیش از 60 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری کردیم و این موضوع رشد بیش از 40 درصدی نسبت به سال گذشته دارد و با این وجود برای سه ماه گندم مورد نیاز استان تامین شده است و مابقی هم از سایر استانها تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما معتقدیم فرزندان فعال این استان در علم و فناوری باید جایگاه شایستهای داشتهاند و از همین رو سعی شد، زیرساخت و سختافزار لازم را برای جامعه دانشبنیان تامین کنیم و در همین راستا تجهیز و تکمیل ساختمان پارک علم و فناوری انجام شد و شرکتهای دانشبنیان به این پارک منتقل شدند، همزمان در شهرک صنعتی شهرکرد واگذاری پنج هکتار زمین برای فعالیت اقتصادی-تولیدی شرکتهای دانشبنیان آغاز شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: برای اولین بار طی سالهای گذشته توانستیم بیش از 48 میلیارد تومان تسهیلات از منابع تبصرهای و تکلیفی به شرکتها ارائه کنیم، همچنین برای اولین بار مجوز پارک علم و فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی در کنار مرکز رشد دانشگاه کسب شد و از این به بعد متخصصان پزشک میتوانند با سرمایهگذاری در این پارک نسبت به تولید داروها و تولید محصولات اقدام نمایند.
منزوی بیان داشت: یکی از وظایف ما ایجاد فرصتهای شغلی متنوع برای جوانان است تا براساس استعداد و تحصیلات وارد شغل مورد علاقه خود شوند.
وی اضافه کرد: مقید هستیم که فرصتهای شغلی را در سامانههای مختلف ثبت کنیم و صحت سنجی انجام شود، طی سه سال بیش از 54 هزار و 600 فرصت شغلی توسط تمامی تیمهای اقتصادی استان ایجاد و ثبت شده است، همچنین نرخ بیکاری در بهار امسال به 8 درصد رسیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دو مجتمع بزرگ برای پرورش اسب در شهرستان شهرکرد و فرخشهر و بهزودی در شهرستان بروجن و بن بهعنوان یک کار مزیتدار، مورد توجه قرار گرفته است، که بیش از 5 هزار نفر را میتواند بهکارگیری کند.
منزوی گفت: یک هزار و 700 هکتار زمین برای مجتمعهای دامی آماده شده است و اکثر این مراکز پرورش دام در کنار شهرها قرار دارند و برای رفع مشکلات موجود انتقال دامها به این مجتمعها میتواند مشکلات بسیاری را رفع کند.
انتهای خبر/1026ج