روایتگری دفاع مقدس را می توان نوک پیکان جهاد تبیین دانست و این روزها برای انتقال شیوای مفاهیم و ارزشهای مقدس نیاز به روایتگر جوان به خصوص در اردوهای راهیان نور احساس می شود.
جهانبین نیوز گزارش میدهد؛
روایتگری دفاع مقدس نوک پیکان جهاد تبیین است
1 مرداد 1403 ساعت 9:25
روایتگری دفاع مقدس را می توان نوک پیکان جهاد تبیین دانست و این روزها برای انتقال شیوای مفاهیم و ارزشهای مقدس نیاز به روایتگر جوان به خصوص در اردوهای راهیان نور احساس می شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، راهیان نور نوعی از گردشگری جنگ در ایران محسوب میشود و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سازمان دهنده و متولی اصلی اردوهای سراسری «راهیان نور» است که هر ساله گروههایی از مردم مناطق مختلف ایران را برای بازدید از مناطق جنگی غرب و جنوب غربی کشور، به استانهای هممرز با عراق میبرد.
دفاع مقدس یک گنجینه بی نظیر از رشادت و از خودگذشتگی است و بهترین بستر برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت، همین حرکت کاروانهای معنوی راهیان نور است که جزو تدابیر حکمیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.
حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس با موضوع روایتگری ثبت شود
سردار علی محمد اکبری در جلسه کنگره شهدا با اشاره به موضوعات کنگره شهدا مطرح کرد: یکی از بخشهای مهم حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس موضوع روایت گری و ثبت روایت روایان میباشد.
وی با بیان اینکه کم کاری در ارتباط با ثبت روایات دوران دفاع مقدس انجام شده است، بیان داشت: دفاع مقدس همچون روایات محرم، اگر فردی خارج از وقایع کربلا روایتی بکند، همه معترض میشوند باید برای دفاع مقدس نیز این اتفاق انجام شود.
فرمانده سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری یادآور شد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند که دفاع مقدس باید حفظ شود، دفاع مقدس کارخانه انسان سازی و فناوری میباشد که در آن فناوری، انسان ساخته میشود.
وی افزود: روایتگری مربوط به نسل خاصی است که به مرور ممکن است تحلیل و یا کمرنگ شود باید راویانی را آموزش داد که برای انتقال روایت گری توانایی لازم را داشته باشند.
سردار اکبری مطرح کرد: برای آموزش روایتگری باید افراد علاقه مند و توانمند در روایت گری را شناسایی کرد و دورهها باید تداوم داشته باشد تا در ذهن روایت گر باقی بماند.
کد مطلب: 58066