مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: طول کل معابر روستایی شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر است از این میزان حدود ۵۰۰ کیلومتر تا به امروز بهسازی شده است.
در شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد صورت گرفت؛
بهسازی 500 کیلومتر راه روستایی
31 تير 1403 ساعت 12:25
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: طول کل معابر روستایی شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر است از این میزان حدود ۵۰۰ کیلومتر تا به امروز بهسازی شده است.
فرشید ریاحی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: میزان نیازمندی براساس تعداد روستا و ضریب محرومیتی که در شهرستان لردگان وجود دارد بسیار بالا است.
وی افزود: در شهرستان لردگان و خانمیرزا ۲۴۷ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد، براساس قانون کانون هدف برای ماموریتهای بنیاد مسکن روستاهای بالای ۲۰ خانوار است، همه این روستاها دارای طرح هادی هستند، در ۶۰ درصد روستاها عملیات اجرایی طرحهای هادی انجام شده و این به آن مفهوم نیست که کار تمام شده، فرایند هنوز نیمهتمام است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طول کل معابر روستایی شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر است از این میزان حدود ۵۰۰ کیلومتر تا به امروز بهسازی شده است و حدود یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر دیگر آن باقی مانده است.
ریاحی عنوان کرد: به صورت متوسط بدون در نظر گرفتن تورم آتی با قیمتهای امروز کیلومتری ۴ میلیارد تومان هزینه اجرا و بهسازی است، یعنی برای بهسازی یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر چیزی حدود ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان منابع نیاز است تا بتوانیم در یک بازه ۵ ساله بهسازی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: درخصوص شهرک فجر، به دلیل وسعت و طول معابر زیاد در این محل، نیازمندی بالا است و تا به امروز حدود ۹ میلیارد تومان در شهرک هزینه شده اما چون حجم کار بالا است طبیعتا نیازمند عملیات و فعالیت بیشتری است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در حال حاضر ۲ میلیارد تومان برای شروع عملیات مجدد تامین اعتبار شده است و یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان تخصیص اعتبار شده است.
ریاحی بیان کرد: بنیاد مسکن حاضر است به هر میزان آمادگی کار مشترک در شهرستانها وجود داشته باشد، قیر رایگان تامین میشود.
وی تاکید کرد: روستای سیدمحمد از روستاهای در معرض خطر بود، نتیجه مطالعات فاز ۲ حاکی از جابهجایی روستا بود، از سال ۹۶ تا ۱۴۰۱ اتفاق خاصی رخ نداد، در سال ۱۴۰۱ با عزمی که ایجاد شد، عملیات اجرایی شروع شد، ۱۴۷ واحد مسکونی در این روستا باید جابهجا شود، امروز عملیات اجرایی حدود ۱۲۲ واحد آغاز و تسهیلات پرداخت شده، کل تسهیلاتی که تا به امروز پرداخت شده ۳۰ میلیارد تومان و بلاعوضهای پرداختی ۷۵۰ میلیون است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۲۲۰ تن میلگرد اختصاص داده شده، ۱۷ هزار و ۶۰۰ پاکت سیمان معادل ۸۸۰ تن تخصیص داده شده و ۷ میلیارد تن نیز عملیات خاکی اجرا شده است.
ریاحی یادآور شد: عملیات اجرایی ۲۰ تا ۳۰ درصد واحدها در حال اتمام است، هدفگذاری این است که تا پایان سال تکمیل شود، در این بین زیرساختها مشکل اصلی ما است.
انتهای خبر/1031ج
کد مطلب: 58055