مسعود حبیبی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: سیاست سازمانهای فضای سبز سراسر کشور به این سمت رفته که از فضای سبز کمآببر استفاده کند، چمن گیاهی با نیاز آبی بالا است و با توجه به بحران آب امکان استفاده از آن وجود ندارد.
وی افزود: تامین آب فضای سبز مشکلی است که در سراسر کشور با آن دست به گریبان است، در شهرکرد 14 چاه برای تامین آب فضای سبز، استفاده میشود.
مدیر سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شهرکرد ادامه داد: این چاهها حداکثر 40 درصد آب دارند و با این شرایط وقتی پمپ روشن و شروع به کار میکند، ظرفیت از حد اسمی پایینتر رفته و بعد از آن دیگر قادر به پمپاژ نخواهد بود.
حبیبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با بحران شدید آبی مواجه هستیم و برنامهریزیها برای انعقاد قرارداد با تانکرهایی علاهبر تانکرهای خود سازمان، با اعتبار 4 میلیارد صورت گرفته، تا عملیات آبیاری آغاز شود.
وی بیان داشت: در بسیاری از شهرها در کشور از پساب فاضلاب برای آبیاری استفاده میشود، در این سازمان هم از سال گذشته مطالعات انتقال پساب فاضلاب توسط مشاور ذیصلاح انجام شده است و در مرحله عملی قرار دارد و درحال حاضر برای مسیر هشت و نیم کیلومتری انتقال پساب از تصفیهخانه بهرامآباد به شهرکرد قرارداد 10 میلیارد تومانی منعقد کردیم و تامینکننده این لوله در حال تولید لوله پلیاتیلن مسیر است.
مدیر سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شهرکرد اضافه کرد: در بودجه سازمان نیز، 25 میلیارد تومان برای اجرای عملیات لولهگذاری و فاز اول اجرای تصفیهخانه ثانویه پیشبینی شده است که برای انتقال پساب مورد استفاده قرار گیرد، اما بخشی از اقدامت در این زمینه با شهرداری است و برای اجرای بخش دوم آن باید اعتبار بالایی دیده شود و ممکن است تا سه سال آینده به بهرهبرداری برسد.
وی تاکید کرد: استفاده از این پساب برای اجرای کمربند سبز شهری با مساحت بیش از 500 هکتار میتواند کمک شایانی داشته باشد، چراکه مناطق میرآباد و منظریه به شدت نیازمند آبرسانی است تا بتواند احیا شود.
انتهای خبر/1026ج