امامجمعه فارسان گفت: صحنه انتخابات در جمهوری اسلامی، صحنه رقابت و فصل مسابقه خدمت است.
امامجمعه فارسان:
انتخابات، صحنه رقابت برای خدمت است
25 خرداد 1403 ساعت 9:15
امامجمعه فارسان گفت: صحنه انتخابات در جمهوری اسلامی، صحنه رقابت و فصل مسابقه خدمت است.
حجتالاسلام محسن ملک پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، پیرامون انتخابات پیش رو گفت: رهبر انقلاب در آخرین بخش از بیانات مهم خود در سالگرد ارتحال امام راحل (ره)، فرمودند: «در این حرکت عظیم انتخابات پیشرو که انجام میگیرد، در رقابتهای بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنیکردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند. صحنهی انتخابات صحنهی عزّت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است، صحنهی کش و واکش برای بهدست آوردن قدرت نیست.»
وی تصریح کرد: در این بیانات، سه موضوع بسیار برجسته وجود دارد: واژه «آبروی ملی»؛ تبیین ماهیت حقیقی رقابتهای انتخاباتی در جمهوری اسلامی؛ حاکمیت اخلاق در رقابتها. نامزدهای انتخاباتی بدانند که در موقفی خطرناک و محدوده حساس آبروی ملی وارد شدهاند و باید به یاد داشته باشند حفظ عزت و آبروی ملی، در گروه انتخاباتی اخلاق محور است.
حجتالاسلام ملک پور بیان داشت: صحنهی انتخابات در جمهوری اسلامی که بر مدار آموزههای وحیانی و ثقلینی مشی میکند، صحنهی رقابت برای خدمت است. ایام انتخابات، فصل مسابقه خدمت و بهار شکوفایی این منطق نورانی حضرت سیدالشهداء علیهالسلام است.
وی اظهار داشت: به نظر میرسد بهترین الگو در اخلاق سیاسی، رئیسجمهور شهیدمان، شهید رئیسی عزیز باشد که رهبر معظم انقلاب تصریح کردند که وی «برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آیندهی ما، برای کسانی که در یکبخشی مورد اعتماد ملّت قرار میگیرند، یک سرمشق است»
امامجمعه فارسان به انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری ویژگیهای آنهم اشاره داشت و گفت: جبهه انقلابی ریاست جمهوری شهید رئیسی را تا سال ۱۴۰۸ پذیرفته بود و از سوی دیگر جبهه موسوم به اصلاحطلبی نیز به بهار ۱۴۰۴ چشم دوخته بود و با بیم و امید بدان مینگریست. پرواز تلخ اردیبهشت گویا همه محاسبات را درهم ریخت و شرایط جدیدی را همراه با بهت پدید آورد که هنوز هم ادامه دارد.
وی عنوان داشت: بنابراین بسیاری از دستپاچگیها و کاستیها به تعداد کاندیداها و آرایش انتخاباتی جریانها به همین تحیر درهم ریختگی دستگاه محاسباتی برمیگردد که تا حدودی طبیعی است. این دومین تجربه، برای نسل اول و دوم پس از ۴۳ سال و یک تجربه کاملاً جدید برای نسل سوم و چهارم است.
ملک پور افزود: اکنون سوال این است که آیا میزان مشارکت مردم در انتخابات ۸ تیرماه، از میزان ۴۸ درصد مشارکت در سال ۱۴۰۰ بیشتر خواهد بود؟ با این نگاه نباید تردید داشت که تمام تلاشهای مسئولان کشور خصوصاً مجریان و ناظران انتخابات و پس از آن دولتمردان و سپس اهالی رسانه و سخنگاههای متنوع و نخبگان جامعه اسلامی، باید و باید و باید، معطوف به افزایش مشارکت مردم عزیزمان در بالاترین میزان ممکن و مورد انتظار- بین ۵۰ تا ۶۰ درصد-باشد.
انتهای خبر/۵۹۰پ
کد مطلب: 57707