زمانی کارشناس تغذیه در گفتگو با جهانبین نیوز با اشاره به تغذیه در روزهای گرم سال اظهار کرد: در روزهای گرم تابستان باید به بهداشت مواد غذایی بیش از پیش دقت شود، چراکه بیماریهای گوارشی در این فصل شایعتر است.
وی بیان داشت: این درحالی است که مواد غذایی در دمای بالاتر فسادپذیرتر هستند، بنابراین خانوادهها در زمان تهیه غذای آماده از بیرون دقت داشته باشند که از جای معتبر خریداری کنند.
این کارشناس تغذیه در ادامه گفت: تغذیه در روزهای گرم باید بهگونهای باشد که از گرمازدگی جلوگیری کند، برای این منظور توصیه میشود از نوشیدنیهای تهیه شده با لیموترش یا آبلیموی تازه و خیار استفاده کنند.
زمانی یادآور شد: نوشیدنی دیگری که میتواند در رفع گرمازدگی موثر باشد شربت آلوئورا است که همراه با برگ نعناع و لیموترش در رفع گرمازدگی تاثیر بسزایی دارد.
وی گفت: در این بین نباید از شربت خاکشیر غافل شد، چراکه خاکشیر هم طبع خنکی دارد و هم به تامین آب بدن کمک و از گرمازدگی جلوگیری میکند.
این کارشناس تغذیه افزود: میوههای این فصل خصوصا هندوانه میتواند بسیار کمککننده باشد بنابراین توصیه میشود مصرف این میوهها مدنظر قرار گیرد.
زمانی خاطرنشان کرد: میوههای تابستانی قند بالایی دارند و به همین دلیل هضم آنها دشوار میشود، از همین رو اگر این میوهها مدت زیادی بماند فاسد میشود.
وی اضافه کرد: بهتر است میوههای تابستانی در مقدار زیاد مصرف نشود، چراکه میوههای تابستانی در افرادی که مشکلات گوارشی هم ندارند مشکلاتی چون دل درد و اسهال ایجاد میکند.
انتهای پیام/1026ج