معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: یکی دیگر از مشکلات اصلی کشور در بحث فرش و صادرات آن این است که کشورهایی مثل چین و هندوستان از فرش ایرانی کپیبرداری کردهاند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری:
کپیبرداری چین و هندوستان از نقشه فرش ایرانی
27 خرداد 1402 ساعت 12:55
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: یکی دیگر از مشکلات اصلی کشور در بحث فرش و صادرات آن این است که کشورهایی مثل چین و هندوستان از فرش ایرانی کپیبرداری کردهاند.
جهانبخش مرادی در گفتوگو با جهانبیننیوز؛ اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری یکی از قطبهای تولید فرش در کشور است.
وی با اشاره به اینکه بافندههای چهارمحال و بختیاری فرشهای با کیفیت تولید میکنند، افزود: این تولیدات هم در سطح کشور و هم به دیگر کشورها صادر میشوند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه خدماتی به بافندههای فرش ارائه میشود، ادامه داد: مشکلی که در این خصوص وجود دارد بیمه هنرمندان و صنعتگران این بخش است.
مرادی عنوان کرد: تعداد بسیار کمی از بافندگان در چهارمحال و بختیاری بیمه تامین اجتماعی شدهاند و این ضروری است دولت در این زمینه ورود کند.
وی خاطرنشان کرد: بعضا بیمه همان بافندههایی که بیمه تامین اجتماعی هستند هم به دلایل کم اهمیت حذف میشود که این موضوع در نامهنگاریهای مختلف به مدیرکل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری اطلاعرسانی شده است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: پیشنهاد دیگری که به ادارهکل تامین اجتماعی دادیم این بود که در بازرسیها از کارشناسان این سازمان استفاده کنند تا این بازدیدها صرفا با هدف حذف بیمهپردازان و بافندگان نباشد.
مرادی بیان کرد: درخصوص بیمه بافندگان پیگیریهای زیادی صورت گرفته است اما هیچ نتیجهای حاصل نشد.
وی تاکید کرد: یکی دیگر از مشکلات اصلی کشور در بحث فرش و صادرات آن این است که کشورهایی مثل چین و هندوستان از فرش ایرانی کپی برداری کردهاند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: نیروی کار ارزان در این کشورها زیاد است که حتی با نصف قیمت تولید فرش در ایران اقدام به بافتگی میکنند.
مرادی اظهار داشت: زمانی صاردات فرش ایران بالغ بر یک میلیارد و 700 میلیون دلار بود که در حالی حاضر به 50 میلیون دلار کاهش یافته است که این روند بر تولید و صاردات فرش از کشور و چهارمحال و بختیاری هم تاثر گذاشته است.
وی افزود: بیشتر صادرات فرش از چهارمحال و بختیاری به کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حال رایزنی برای یافتن بازارهای جدید در جهان هستیم و امید است به زودی بتوانیم فرش ایران را در کشور روسیه به فروش برسانیم.
انتهای پیام/1031ج
کد مطلب: 54265