رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در شهرستانهای فارسان، لردگان، شهرکرد و بروجن با 6 شهر بالای 20 هزار نفر برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع از ابتدای اردیبهشتماه آغاز شده است.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری:
برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع از ابتدای اردیبهشتماه در چهارمحال و بختیاری آغاز شد
5 ارديبهشت 1402 ساعت 14:07
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در شهرستانهای فارسان، لردگان، شهرکرد و بروجن با 6 شهر بالای 20 هزار نفر برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع از ابتدای اردیبهشتماه آغاز شده است.
علی احمدی در گفتوگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در شهرستانهای فارسان، لردگان، شهرکرد و بروجن با 6 شهر بالای 20 هزار نفر برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع از ابتدای اردیبهشتماه آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه تکمیل نظام ارجاع در چهارمحال و بختیاری از دیماه سال گذشته آغاز شد، افزود: در پایان سال 1400 کمتر از 10 مورد ارجاع در استان داشتیم که این رقم در سال گذشته به 8 هزار و 156 مورد رسیده است.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در مناطق روستایی چرخه مراقبت سلامت مردم توسط بهورزان انجام میشود.
احمدی عنوان کرد: در شهرهای بالای 20 هزار نفر ازجمله شهر فارسان که در فاز اول طرح پزشکی خانواده قرار دارد، به ازای هر یک هزار و 500 نفر جمعیت، یک نفر مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین اعضای تیم مراقبت سلامت شامل پزشک خانواده، متخصص مربوطه در سطح بالاتر، روانشناس و کارشناس تغذیه به صورت کامل در خدمت مردم هستند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تیم پزشکی به صورت دائم با شعار محوری « هر فرد باید مراقب سلامت خود را بشناسد» به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم میپردازند.
احمدی بیان کرد: همانطور که در روستاها غربالگری بیماریها توسط بهورز انجام میشود، مراقب سلامت نیز در شهرها افراد را در صورت وجود بیماری به پزشک خانواده ارجاع میدهد.
وی تاکید کرد: در طرح پزشکی خانواده اگر کسی نیازمند درمان باشد به صورت رایگان ویزیت و چنانچه نیازمند به سطح بالاتری از درمان و پزشک مختصص باشد، این کار انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری یادآور شد: طرح پزشکی خانواده از سردگمی بیماران جلوگیری میکند و باعث هماهنگی و تسریع ارجاع بیماران به سطوح مختلف درمانی میشود.
احمدی با اشاره به اینکه نوبتدهی در این طرح الکترونیک بوده و بعد از هماهنگیهای لازم با مراقب سلامت انجام میشود، افزود: اگر کسی نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشد این کار انجام میشود و فرانشیز بیماران در این طرح تقریبا رایگان است.
وی ادامه داد: هدف طرح پزشکی خانواده در قالب گسترش شبکه بهداشتی و درمانی در شهرها است، این گسترش میتواند ثمرات زیادی برای مردم داشته باشد که مهمترین آن پوشش و دسترسی آسان به مراقبتهای اولیه بهداشتی است.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: تیم پزشکی در طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع نقش مشاور، ارائه دهنده خدمت و هماهنگ کننده و تسریع کننده خدمات بهداشتی و درمانی را بر عهده دارند.
احمدی خاطرنشان کرد: ارائه بستههای خدمتی برای نوزادان، نوجوانان، جوانان و سالمندان متناسب با گروههای هدف، از دیگر خدمات در طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع است.
انتهای پیام/1031ج
کد مطلب: 53575