جهان بین نیوز؛
در دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب، امام خامنه ای ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي آن قيام، دين و ايمان ديني را معيار و ملاك و راهنماي حركت ملت ايران دانستند و بیان داشتند: نمونه بارز تبلور اين حقيقت، مبارزات مردم آذربايجان در 150 سال اخير است كه همواره با پشتوانه ايمان ديني و پافشاري بر آن بوده است.
فضای سیاسی این روزها به شدت تحت تاثیر سخنان ناصحانه، مشفقانه و تامل برانگیز رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم تبریز قرار دارد. رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود نکات و سخنانی مطرح نمودند که از چندین جهت بر همگان حائز اهمیت بود بطوری که نه تنها اکثر تیتر های یک رسانه ها و مطبوعات داخلی به این سخنان معطوف و اختصاص داده شد بلکه رسانه های خارجی اعم از عربی و فرانسوی و انگلیسی و آمریکایی نیز به بیان و تحلیل سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب پرداختند.اما اگر بخواهیم از نگاه چشمان کوچک و من باب وظیفه همیشگی خود نگاهی به این دیدار و سخنان رهبر معظم انقلاب خود بیاتدازیم ؛ طیق فرمایش رهبری ،نکته ای مهمتر از تضییع حقوق ملت ایران توسط دولتمردان آمریکایی و مستکبران جهان نسبت به این ملت و البته از جانب دیگر تضییع حقوق این ملت در داشتن یک آرامش روانی و امنیت اجتماعی و اخلاقی توسط مسئولان قوای داخلی است .عملکرد منفی و منفوری که در روزهای اخیر توسط سیاستمداران و برخی مسئولان درپیش چشم ملت عزیز ایران روی داد و تا ناراحتی قلب ولی فقیه حکومت اسلامی از این حرکت پیش رفت باید گفت که:
سخنان معظم له از دو بخش بسیار مهم تشکیل شده است. یکی مباحث مطرح شده پیرامون مذاکره و رابطه با آمریکا و بخش دوم فضای سیاسی کشور که متاثر از اتفاقات هفته های گذشته بود. اتفاقاتی که زیبنده سیاستمداران ایران اسلامی نبود چرا که بر اساس آن دشمن قصد دارد با برهم زدن و وخیم کردن روابط میان مسوولین و گروه های سیاسی، مردم را به ورطه ناامیدی و جنجال بکشاند. رهبر معظم انقلاب با هوشیاری هر چه تمام تر مسوولین کشور را به کنار گذاشتن این اختلافات و هوشیاری دعوت کردند. پس از سخنان ایشان موج گسترده ای از واکنش ها نسبت به سخنان ایشان آغاز شد. دکتر علی لاریجانی رئیس قوه مقننه و آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه ودکتر محمود احمدی نژادهر یک با ارسال نامه هایی جداگانه اعلام کردند تذکرات خیرخواهانه رهبری را نصب العین کار خویش قرار خواهند داد.
علاوه بر روسای قوا تعداد زیادی از نمایندگان مجلس نیز که در روز استیضاح وزیر کار و در حین سخنرانی رئیس جمهور در مجلس شعار داده بودند و تصاویر آنان نیز منتشر شده است، در مصاحبه ها و یادداشت های جداگانه ای از عمل خود عذر خواهی کردند.
حجتالاسلام ابوترابی نایبرئیس اول مجلس گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب تذکرات دقیق مبتنی بر عدالت بود که با رصد دقیق رفتار مسؤولان بیان شد و نامههای رؤسای قوای قضائیه و مقننه بیانگر این واقعیت است.
علی مطهری نماینده مردم تهران نیز در خصوص بیانات رهبری مبنی بر اینکه استیضاح کار غلطی بود، گفت: التزام به ولایت فقیه به این معنی نیست که همه نظرات ما مطابق نظرات رهبری باشد بلکه باید در عمل التزام داشته باشیم. اگر این نظر رهبری قبل از استیضاح بیان می شد ما استیضاح را منتفی می کردیم.
اسماعیلی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز با اشاره به اینکه امروز کشور نیاز به اتحاد و همدلی دارد، گفت: سران سه قوه بیانات مقام معظم رهبری را نصبالعین خود قرار دهند.
فراکسیون اصولگرایان مجلس نیز در جلسه دیروز خود با صدور بیانیه ای اعلام کرد برای پرهیز از اختلافات و حفظ وحدت، تمامی تصمیمات و قوانین وضع شده در مجلس را با فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری مطابقت خواهند داد.
فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی نیز با صدور بیانیه ای با تاکید بر اینکه این فراکسیون فرمایشات رهبری در زمینه استیضاح وزیر کار را فصل الخطاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی می داند، اعلام کرد: بیانات شفاف و روشن رهبر معظم انقلاب در خصوص بداخلاقی های صورت گرفته و حوادث اخیر در فضای سیاسی کشور از هر جهت راه گشا بود و همانطور که معظم له تاکید فرمودند، مردم آرامش اخلاقی و روانی می خواهند و همه مسئولین باید رفاقت ها را شدت بخشند.
علاوه بر این سخنان و بیانیه ها از روز گذشته موج دعوت ها از رئیس جمهور برای معذرت خواهی آغاز شده است.
برخی نمایندگان مجلس از جمله کوچک زاده نماینده مردم تهران نیز در یادداشتی خطاب به رئیس جمهور از او خواستند از رهبری و مردم طلب بخشش کند.
درمیان رسانه ها نیز تقریباً تمام روزنامه های داخلی سخنان رهبر معظم انقلاب را به تیتر اول خود اختصاص داده بودند.
در رسانه های خارجی نیز سخنان رهبر معظم انقلاب به صورت گسترده ای انعکاس یافت. البته سخنان مهم ایشان در خصوص رابطه با آمریکا و برنامه هسته ای بازتاب بیشتری در بین این رسانه های داشت.
مطبوعات خارجی با درج قسمت های مختلفی از سخنان رهبری تاکید کردند ایران قصد دستیابی به سلاح هسته ای ندارد و ایالات متحده با جعل اتهامات در این رابطه، آن را پیش زمینه ای برای اعمال تحریم های اقتصادی بیشتر علیه ایران قرار می دهد.
با این وجود برخی رسانه ها از جمله العربیه و برخی مطبوعات اسرائیلی در تلاشی آشکار برای فضاسازی منفی، تیتر مطالب خود را به بخشی از سخنان ایشان اختصاص داده اند که گفته بودند اگر ایران بخواهد به سلاح هسته ای دست پیدا کند، هیچ کسی نمی تواند جلویش را بگیرد. به این ترتیب، این رسانه ها سعی در القای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای دارند.
هرچند روسای قوا اعلام لبیک به پیام رهبری را اعلام کرده اند ولی این کافی نیست ودر عمل باید درمقابل خواست ملت-همان ملتی که با رأی خود به آنها اختیارات خاصی داده اند- که پیام آن درراهپیمایی 22بهمن 91مخابره شد را جوابگو باشند وجواب ملت را باخدمت صادقانه وبدون حب وبغض شخصی وتسلط نفس بدهند. چرا که ملت فضای آرام، بدون تنش وهمراه باسازندگی ورسیدگی به مسایل معیشتی برای مقاومت در مقابل خواست نابحق دشمنان این انقلاب را می خواهند.