به گزارش جهانبین نیوز؛ مهمترین عوامل غلیظ کننده خون، مصرف داروهای شیمیایی از جمله تمام آنتی بیوتیک ها، کورتون ها، شیمی درمانی، پرتو درمانی و داروهای آنتی هیستامین و ضد حساسیت است.
بجای مصرف آسپیرین میتوانید از چندین ماده غذایی استفاده کنید که عوارض داروهای رقیق کننده شیمیایی رو نداشته باشید، این مواد عبارتند از، دم کرده چای مکه(چای قرمز) هر شب قبل از خواب یک فنجان، یک استکان آب انار تازه ، قبلازظهر, به جای مصرف آسپیرین میتوانین از چندین ماده غذایی استفاده کنیند که عوارض داروهای رقیق کننده شیمیایی رو نداشته باشند.
یک استکان دمکرده یا عرق چای کوهی، یک استکان دمکرده یا عرق قرقات، یک استکان دمکرده یا عرق کاسنی می تواند در رقیق کننده خون موثر باشد.
غلیظ کننده های مشهور غذایی عبارتند از: دل، قلوه، جگر سیاه، گوشت کنسرو شده یا خشک شده، سرخ کردنی ها، گوشت گاو، افراط در مصرف کباب، روغن مایع و جامد، سوسیس و کالباس ، چیپس، پفک و انواع فست فودها، نان های کم سبوس و بدون سبوس مانند نان ساندویج، خمیرهای پیتزا و....
میزان غلظت خون برای حفظ سلامت اهمیت دارد، اگر خون به آسانی لخته شود ناراحتیهایی مانند حمله قلبی بوجود می آید و در صورت لخته نشدن خون، ناراحتیهایی مانند مشاهده خون در ادرار، خون دماغ، خون ریزی شدید در دوران قاعدگی را به همراه دارد.
اگر خون به اندازه کافی لخته نشه و فرد نیاز به عمل پیدا کنه یا در حادثهای مجروح بشه، با از دست دادن خون بیش از حد با مشکل جدی رو به رو خواهد شد.
انتهای پیام/1020ج