کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری؛

دوره آموزشی ترویجی نانوایان شهرستان شهرکرد برگزار شد

11 تير 1401 ساعت 17:27

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با انعقاد تفاهم نامه فی مابین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان دوره آموزشی ترویجی نانوایان شهرستان شهرکرد با حضور ۲۸۰ نفر از نانوایان شهرستان شهرکرد برگزار شد.


به گزارش جهانبین نیوز؛ عطاءالله ابراهیمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عصر امروز در جمع خبرنگاران استان، اظهار کرد: با انعقاد تفاهم نامه فی مابین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان دوره آموزشی ترویجی نانوایان شهرستان شهرکرد با حضور ۲۸۰ نفر از نانوایان شهرستان شهرکرد برگزار شد.

 
 
وی افزود: هم اکنون ۸۵۰ نانوایی در سطح چهارمحال و بختیاری مشغول به خدمت هستند که سعی داریم در کنار تشدید نظارت ها و بازرسی ها با ارتقاء مهارت نانوایان کیفیت نان را افزایش و در سطح مطلوب نگه داریم.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این دوره فراگیران ضمن آشنایی با عوامل مؤثر بر کیفیت گندم و نان با نحوه صحیح تخمیر آرد ، شرایط نگهداری و نحوه پخت نان آشنا شدند.
 
 ابراهیمی گفت: دوره ارتقاء مهارت های نانوایان تحت نظر اساتید مجرب فنی و حرفه ای و با صدور گواهی خواهی بود تا شاهد آن باشیم نانوایان با استفاده از مهارت های کسب شده در این دوره های آموزشی بتوانند کیفیت نان را به حد مطلوب رسانده و موجبات رضایت شهروندان را فراهم آورند. 
 
وی با اشاره به پایش مستمر عملکرد نانوایان با استفاده از بازرسی های مشترک مستمر با اداره بهداشت، تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی، فرمانداری و گزارش‌های مردمی به برخورد قانونی و قاطع با نانوایان متخلف، خاطرنشان کرد: در کنار برخورد قاطع با نانوایان متخلف، تشویق نانوایان نیز صورت می پذیرد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شایان ذکر است از مباحث پرداخته شده در این دوره های آموزشی می توان به تشریح جزء به جزء مراحل تولید نان شامل انتخاب مواد اولیه، مخلوط کردن مواد اولیه برای تهیه خمیر، شکل دهی و قالب زنی خمیر، تخمیر نهایی، پخت، سردکردن و بسته بندی انواع نانهای سنتی سنگک، بربری، لواش، تافتون و فانتزی اشاره نمود.
 
ابراهیمی بیان کرد: هدف از این آموزش، به روز رسانی اطلاعات نانوایان و بررسی و رفع مشکلات نانوایان در طبخ، جهت تولید نانی با ویژگی های ظاهری و حسی مناسب ازلحاظ اصول کنترل کیفی است.
 
وی تصریح کرد: از دیگر مسائل بسیار مهم، رعایت موارد بهداشتی است که همه کارکنان در محیط کار باید موازین بهداشتی مرتبط با پوست، موی سر، چشم، دهان، بینی و دستگاه گوارش که از عوامل اصلی جذب آلودگی و انتقال به مواد مصرفی در حین تولید نان است، را رعایت کنند.
 
انتهای پیام/۱۰۳۱ج


کد مطلب: 51078

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/51078/دوره-آموزشی-ترویجی-نانوایان-شهرستان-شهرکرد-برگزار

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir