به گزارش جهانبین نیوز؛ حجتالاسلام محسن ملک پور بهعنوان سخنران اجتماع 13 آبان در جمع دانش آموزان، مردم و مسئولين اين شهر گفت: بعض حوادثِ تاريخساز در مقاطع خاص پيامهاي روشن و ماندگاري را به همراه دارند مثل سه حادثه مهمي که در يک روز اما در سالهاي مختلف اتفاق افتادهاند؛ تبعيد امام خمينى به ترکيه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، کشتار دانشآموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در دانشگاه تهران و تسخير سفارت آمريکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، هر سه اتفاق در شکلدهي انقلاب و پيروزي آن نقش ويژه داشتند.
وي تصريح کرد: در هر سه واقعه آنچه بهوضوح ديده ميشود و قابلتقدير است، مقاومت و پايداري تحسينبرانگيز مردم ايران در مقابله و مبارزه با استکبار بوده که توانسته بيني آمريکا و اذنابش را به خاک بمالد و هيمنه پوشالياش را از بين ببرد و در اين مسير بيش از چهل سال ثابتقدم بماند و يک کلمه از آرمانهايش کوتاه نيايد و بيشتر مردم جهان را با خود همراه کند و به اين باور برساند که آمريکا دشمن جامعه بشري و دشمن صلح و امنيت جهاني و شيطان بزرگ است و همان شعاري را که در اول نهضت الهياش سر ميداد محکمتر و قاطعتر از گذشته سر دهد و همه با او همصدا شوند و بگويند: مرگ بر استکبار و مرگ بر آمريکا.
حجتالاسلام ملک پور بيان داشت: روز ۱۳ آبان روز ملي مبارزه با استکبار ناميده شد. ۱۳ آبان و تسخير لانه جاسوسي چهره خط سازش و جريانهاي ليبرال را که تلاش ميکردند تا شايد بشود با آمريکا سازش کرد را براي هميشه مفتضح و بيآبرو کرد و امروز اگر کسي حرف از سازش و مذاکره و امثال ذالک بزند در همان مسير حرکت کرده است.
وي افزود: روز تسخير لانه جاسوسي و فروريختن هيبت ظاهري استکبار که امام (ره) آن را انقلاب دوم خواند به مستضعفين عالم جرأت داد که آنها هم عليه آمريکا اقدام داشته باشند. لازم است در اينجا باز اين تذکري که رهبر معظم انقلاب دادند را تکرار کنم که بايد به اسناد لانه جاسوسي توجه ويژه کرد.
وي اظهار داشت: اين کتابها حدود هفتاد جلد است؛ چرا هيچ نشاني از مضامين برگزيدهي اين کتابها در مجموعهي مدارس ما، دبيرستانهاي ما، دانشگاههاي ما نيست؟ چرا؟ اينيکي از اعتراضهاي ما هم هست. چرا اينها را داخل کتابهاي درسي قرار نميدهيد؟ چرا نميگذاريد نسل جوان ما، نسل جديد ما بفهمد و بداند که آمريکا با اينجا چه کرده است و چه توطئههايي زير سر داشته؟ براي جلوگيري از تحريف و انحراف متوليان امر اقدام مقتضي را داشته باشند.
ببينيد عزيزان با دقت در آيات قرآن كه مشتمل بر لفظ استكبار است دو مفهوم از استكبار برداشت مىشود:
1- برداشت اول ناظر بر فرد است. مستكبر كافرى است كه در برابر دعوت الهى سر به تسليم فرو ننهاده است.
2- برداشت دوم از لفظ استكبار ناظر بر اجتماع است. آياتى از قرآن، مستكبران را كفارى معرفى مىكند كه داراى موقعيتهاى اقتصادى، نظامى و سياسى در جامعه هستند وعدهاي را تحت سلطهى خود در مىآورند.
قرآن كريم به نمونههاي متعددى از رويارويى و تلاش مستكبرين براى مبارزه با حاكميت دينى اشاره ميکند و مؤمنين را نسبت به اين واقعيت هشدار مىدهد.
انتهاي پيام/590پ