کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

حصیر نشین شدیم و نفت سر سفره نیامد

14 بهمن 1391 ساعت 9:13


به گزارش جهان بین نیوز، می توان گفت آنچه که باعث شد احمدی نژاد ناشناس ، ناگهان بتواند از سمت شهردار تهران به ریاست جمهوری کل کشور برسد، شعارهایی بود که او بر آنها پافشاری می‌کرد؛ شعارهایی از جنس مردم و به خصوص از جنس اقشار متوسط و پایین جامعه. از عدالت تا نفت و مسکن شعارهای احمدی نژاد بود که توانست به واسطه آنها جای خود را به عنوان رئیس جمهور ایران تثبیت کند. احمدی نژاد این درس را به خوبی می دانست که برای رئیس جمهور شدن باید برآنچه که مردم می خواهند شعار دهد.

به گزارش افکار، او مي پرسيد چرا نفت مي‌شود ۸ دلار زندگي همان است كه بود، مي شود ۵۰ دلار باز همان است كه بود؟ مي‌گفت دوستان آنقدر درگير حزب بازي شده اند كه مردم را از ياد برده اند. مردم عدالت مي‌خواهند نه حزب و شعارهاي ديگري كه براي بسياري از مردم ياد آور روزهاي خوش گذشته بود. می گفت فامیل بازی باید قطع شود. می‌گفت کابینه دولت باید کوچک شود و دولت ۷۰میلیونی تشکیل شود!

احمدي نژاد با شعار "مي‌شود ، مي‌توانيم" پا به عرصه گذاشت و سنگ بناي دولت خود را نيز با همين شعار بنا كرد.

نفتی که لوله‌اش به سفره مردم نرسید

وعده های اقتصادی اولویت تبلیغات سیاسی احمدی نژاد بود. وعده هايي چون ايجاد دولتي عدالت گستر، بهره گيري از مديران سالم و مبارزه با فساد اداري، كاهش نرخ تورم، اولويت دادن به توليد داخلي و در آخر و در راس همه برنامه ها با شعار آوردن پول نفت به سفره مردم.

او چه در نخستين روزهاي كارش و چه در سفرهای استانی و در سایر سخنرانی‌هایش در این ۸ سال، از فسادي می‌گفت كه در بسياري از دستگاههاي اجرايي كشور نفوذ كرده و عده‌اي با استفاده از رانتهاي دولتي، بيت المال را به سود خود قبضه كرده اند. افرادي كه رئيس جمهور و همكارانش آنها را شناسايي كرده اند و نامشان بر روي كاغذي است كه در جيب احمدي نژاد است . همان ليستي که با گذشت بيش از هفت سال هنوز از جيب او بيرون نيامده است.

او که در ابتدا مي گفت "قابل تحمل نيست كه در كشوري مانند ايران ، مردم همچنان در فقر بمانند، پس ما نفت را به سفره‎هايتان مي‌آوريم" ، اما  اکنون در چند ماه مانده به واگذاری صندلی پاستور به رئیس جمهور بعدی می‌گوید "مردمی که قالی می‌بافند نباید روی حصیر زندگی کنند". وعده هایی که مردم می گویند محقق نشده است ولی خود رئيس جمهور معتقد است با هدفمندي يارانه‌ها و واريز هاي نقدي محقق شده است.

اسامی مافيا فقط در جیب ماند!

همه به خوبي به ياد دارند که ليستي از اسامي مافيا در جيب احمدي نژاد است که چندين سال است که قصد انتشارش را دارد، ليستي که هيچ کس از اسامي داخل آن خبر ندارد. مقصر همه برنامه های ناموفق ، این مافیای پنهان است. همان مافیایی که جلوي پرداخت ماليات را مي گيرد،  مقصر تورم هستند،براي زمين زدن دولت مسکن مي خرند، در انحصار سيگار دست دارد، مثل اختاپوس بر گمرك كشور سايه افكنده‌اند و در کل فقط مي‌خواهند همه چیز را خراب کنند.

در اين حدودا هشت سال، مردم فقط نام "مافيا" را شنيده اند، مافيايي که هيچگاه معرفي نشد. حالا هم که سرطان اين مافيا رسيده است به بخش معوقات بانکي و بانک هايي که زير نظر بانک مرکزي که اتفاقا آن هم زير نظر دولت است، پول ها را به ۳۰۰ نفر داده و آنها هم پس نمي‌دهند!

اسامي مفسدين اقتصادي بعد از بيش از ۷ سال رياست جمهوري هنوز در جيب محمود احمدي نژاد خاک مي‌خورد و او هنوز هم از دست هاي پشت پرده مي گويد که در کار دولت اختلال ايجاد مي کنند اما تا اين لحظه هيچ کس از سوي رئيس جمهور معرفي نشده است .

البته چندی پیش معاون اول رئیس جمهور یکی از آنها را معرفی کرد: "جمشيد بسم الله" !


۲.۵ میلیون شغلی که وعده داده شد!

در سال ۸۹ دولت مدعی شد که بیش از یک میلیون و ششصد هزار فرصت شغلی ایجاد کرده، همین موضوع انتقاد بسیاری از نمایندگان مجلس را به دنبال داشت؛ چرا که بررسی دیگر شاخص‌های اقتصادی چنین امری را تایید نمی‌کرد. در حالی که مسئولین سابق مرکز آمار ایران از دخالت مسئولان ارشد دولتی در عدم اعلام نرخ واقعی بیکاری می گفتند، نمایندگان مجلس نیز در طول این مدت بارها از دولت خواسته اند برای راستی آزمایی این آمار، حداقل دولت به نمایندگان مجلس میزان اشتغالزایی در هر حوزه انتخابیه را اعلام کند که این امر هم اتفاق نیفتاد تا شک و تردید نسبت به این آمار بیشتر شود.

در طول دو سال گذشته آمار بیکاری که توسط دولتی ها ارائه می شد همواره با اما و اگرهایی روبرو بود، اما و اگرهایی که هیچگاه دولت برای رفع ابهام هایش اقدام جدی انجام نداد.

همه ایرانیان خانه‌دار می شوند!

اما یکی دیگراز این وعده های عملی نشده رییس جمهور خانه دار شدن تمام ایرانیان بود که در قالب طرح های مختلف ارائه شد؛ از مسکن مهر تا باغ ویلای ایرانی.  باغ ویلاها طرحی بود که تنها در حد یک تبلیغات سیاسی باقی ماند. احمدی نژاد در ۱۸ تیرماه ۱۳۹۰ اعلام کرد به هرخانوار ایرانی یک قطعه زمین ۱۰۰۰ متری به-صورت رایگان تعلق می گیرد تا خانواده ها در آن باغ میوه و بنای مسکونی برای خودشان احداث کنند. وی گفته بود: إن‌شاءالله این طرح تا پایان سال آماده و در ۱۰ الی ۱۵ منطقه به طور آزمایشی اجرا می شود. اما از زمان اعلام این طرح تاکنون دیگر سخنی از اجرای آن به میان نیامده است. (منبع:افکار)


کد مطلب: 4767

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/4767/حصیر-نشین-شدیم-نفت-سر-سفره-نیامد

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir