مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ماهی قرمز به تنهایی ناقل کرونا نیست، اما افراد خردسال و یا دارای زمینه آلرژی نباید بدون دستکش با آب آکواریوم و یا بدن ماهی تماس داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری:
اصول قرنطینهای رعایت شود، ماهی قرمز ناقل کرونا نیست
25 اسفند 1399 ساعت 11:30
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ماهی قرمز به تنهایی ناقل کرونا نیست، اما افراد خردسال و یا دارای زمینه آلرژی نباید بدون دستکش با آب آکواریوم و یا بدن ماهی تماس داشته باشند.
محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: ماهی قرمز به تنهایی ناقل کرونا نیست، اما افراد خردسال و یا دارای زمینه آلرژی نباید بدون دستکش با آب آکواریوم و یا بدن ماهی تماس داشته باشند و افرادی که دستشان با بدن ماهی و یا آب ظرف نگهداری آن تماس یافته، لازم است از برخورد دستشان به چشم، صورت، دهان و بینی خود و یا بدن دیگران پرهیز کنند و دستها را با آب و صابون شستوشو دهند.
وی تصریح کرد: افراد حتما ماهی را از مراکز مجاز دارای شرایط مناسب و بهداشتی و مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند و در صورت رفتار یا علائم غیرطبیعی، ماهی بیمار را از ماهیان سالم جدا کرده و با دامپزشک مشورت کنند و از رها کردن ماهی زینتی در رودخانهها، تالابها و آبهای جاری خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ماهیان خریداری شده باید دو هفته قرنطینه شوند و پس از اطمینان از سالم بودن در کنار دیگر ماهیان قرار گیرند و همچنین به دلیل خاصیت تهاجمی و بیماریزایی لاکپشتهای مینیاتوری( گوش قرمز) و حلزونهای آبزی (حلزون سیبی) خرید و نگهداری آنها توصیه نمیشود.
اسدی ادامه داد: ظروف نگهداری ماهی را میتوان بهصورت دورهای با محلول نمک طعام دو درصد به مدت ۱۰ دقیقه ضدعفونی و سپس با آب قابل شرب آبکشی کرد، این مواد برای ضدعفونی ظروف نگهداری بوده و مصرف آن برای ماهی خطرناک هستند.
وی افزود: ظرف دهان گشاد و با اکسیژن کافی، تعویض مرتب آب ظرف، وجود نور مناسب در طول روز و جلوگیری از تابش مستقیم نور زیاد و یا نور خورشید، غذادهی اندک (روزی یک بار و غذای سالم و بهداشتی دارای پروتئین کم و غنی از کربوهیدرات) و نگهداری در محل خشک و خنک از نیازهای ماهیهای تزیینی است.
انتهای پیام/۱۰۲۶ج
کد مطلب: 46968