به گزارش جهانبین نیوز؛ تحریف وقایع، ضریب دادن به حوادث و بزرگنمایی، دروغ گویی و آمارسازی واکنش معمول جبهه معاند انقلاب اسلامی و جریان رسانه ای غرب برای تحقق اهداف «جنگ روایت ها» علیه ملت ایران است.
دقت در شیوه فعالیت رسانه های غرب، حین و پس از هر حادثهای نشان میدهد برخلاف آنچه که آن را دوستی با مردم ایران میخوانند، تنها هدفشان تشدید فشار بر مردم برای تضعیف اعتماد عمومی به حاکمیت، و ایجاد تزلزل در پایههای مردمی نظام است.
در ساعات گذشته با توجه به اتفاقات اخیر در روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و اداعای ترامپ مبنی بر تقلب گسترده حزب دمکرات و اعلام نتایج انتخابات به نفع جو بایدن شاهد حمله هواداران خشن ترامپ به ساختمان کنگره ملی آمریکا و تسخیر این ساختمان بودیم.
این اعتراضات که در پی فراخوان دونالد ترامپ به هواداران خود جهت اعتراضات ناآرام نسبت به نتیجه انتخابات رخ داد، شاهد یورش هواداران ترامپ به ساختمان کنگره ملی و همچنین تجمع جلوی کاخ سفید بودیم که این اعتراضات به خشونت کشیده شد و خسارات جانی و مالی نیز در پی داشت.
در این عرصه، رسانه های غربی و شبه رسانههایی که با دلارهای نفتی و جذب چهرههای کم سواد، اما پر سر و صدا تنها برای دروغ بافی و فضاسازیهای عوام پسند ایجاد شدهاند نیز به دلیل فقدان تخصص و دانش حرفهای رسانه و از ترس لطمه زدن غیر عمدی به ولی نعمتان خود به صورت تهوع آوری کاملا سکوت کردهاند یا اینکه در ظاهر به پوشش خبری این وقایع می پردازند ولی با روایت گری دوگانه نسبت به انعکاس اخبار.
حال آنکه در مورد کوچکترین نابسامانیها در ایران، این شبکهها با تغییر کنداکتور خبری خود به ارائه اخبار و تحلیلهای نادرست و پوشش ۲۴ ساعته تحولات و حواشی آن میپردازند.
نکته قابل تامل دیگر رویکرد دوگانه شبکه های اجتماعی نسبت به انعکاس این وقایع می باشد، همانگونه که شاهد بودیم در خلال اغتشاشات سال 88 در ایران شبکه های اجتماعی تویتر، فیسبوک و یوتوب با تمام ظرفیت خود جهت پوشش هرچه بیشتر وقایع در اختبار اغتشاش گران و جریان انحرافی جهت سیاه نمایی و انعکاس خلاف واقع اتفاقات آن زمان بود به طوری که شبکه تویتر به دستور هیلاری کلینتون در آن زمان تعمیرات دوره ای خود را که حدود دو ماه زمان می برد لغو کرد تا با تمام تواد در اختیار معاندین و مخالفین نظام باشد.
ولی در حال حاضر شاهد هستیم این شبکه های اجتماعی به نام مبارزه با «اطلاعات غلط»، «اخبار جعلی»، «ادعاهای بیاساس» و اقدامات دیگری از این دست به محدود سازی و تعلیق حساب هایی که اشاره به تقلب در انتخابات آمریکا بکنند میزند، کما اینکه در ساعات گذشته تویتر و یوتوب حسابهای دونالد ترامپ را به همین علت برای چند ساعت تعلیق کرد و پستهای وی در مورد تقلب در انتخابات را حذف و یا برچسب گمراه کننده می زند.
در کنار این رسانهها، مسئولان این کشورها نیز رفتار دوگانهای را در قبال اتفاقات شکل گرفته در آمریکا و ایران (و دیگر کشورهای مخالف خود) در پیش گرفتهاند.
این در حالی است که در زمان تغییر فاز اعتراضات به اغتشاش در ایران تمامی کشورهای اروپایی و آمریکا ایران را به مدارا با اغتشاش گران دعوت کرده و آن را حق طبیعی مردم میدانستند.
از جمله موارد متناقض و رفتارهای دوگانه نظام سلطه در قیاس این دو موضوع میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ــ از نظر رسانه های غربی در ایران هر اغتشاشی اعتراض است، اما در کشورهای غربی، هر اعتراضی اغتشاش است و باید سرکوب شود.
ــ در ایران هر اغتشاشگری مردم عادی است، ولی در غرب هر معترضی تروریست است.
ــ در ایران هر نوع مواجهه حاکمیتی برای برقراری نظم و امنیت سرکوب مردم است، اما در غرب هر نوع سرکوب وحشیانهای، اقدام قانونی برای برقراری امنیت است.
ــ در ایران هر نوع مداخله خارجی (اعم از تحریک، تسلیح و حمایت مادی و معنوی) توهم و فرافکنی حکومت است، ولی در غرب، هر نوع اعتراضی ریشه در خارج دارد.
نکته آنکه؛ این رویکرد دوگانه حتی در موضوعاتی، چون بحران شیوع کرونا نیز به خوبی خود را نشان داد و پیاده نظام رسانهای غرب در تکمیل راهبرد ضد ایرانی سیاستمداران غربی، تا پیش از درگیر شدن کشورهای خود به اپیدمی کرونا، تلاش گستردهای در جهت ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی و ضعف نظام بهداشت و سلامت در ایران به کار بستند، اما با بروز افتضاح دولتهای غربی در مدیریت این بحران، زبان در کام فرو برده و عمق فاجعه بایکوت شد.