با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند.
سکوت خیانتبار سلبریتیها در برابر ترور دانشمند هستهای
8 آذر 1399 ساعت 19:58
با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند.
به گزارش جهانبین نیوز؛ با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند. حتی ایرانی های مقیم خارج و برخی از افراد غیر همسو با جمهوری اسلامی ایران نیز به حمله تروریستی روز گذشته واکنش نشان دادند.
اما ترجیح سلبریتیها این بود که در این مورد نیز همچون سایر مواردی که کشور و ملت ایران مظلوم واقع شدهاند، مثل کبک سر در برف فرو برده و اظهار نظری نکنند.
سلبریتیهایی که برای کوچکترین حوادث در غرب در شبکه های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک میریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد برای جلب توجه دولتهای غربی استفاده میکنند؛ اما نوبت به ملت ایران که میرسد، سکوت اختیار میکنند. حتی مواضعشان در رابطه با حوادث و اتفاقات داخل کشور بوی غرب پرستی میدهد.
گرچه بیاعتنایی این جماعت به منافع ملی مدتهاست که برای مردم ثابت شده، اما به زعم خودشان با سکوت پیشه کردن در ماجرایی مثل ترور دانشمندان هستهای کشورمان، میتوانند وجههای روشنفکرانه از خود نشان دهند.
در همین رابطه، علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به سکوت معنادار سلبریتیهای مدعی در برابر ترور دانشمند هستهای کشورمان توسط رژیم صهیونیستی، نوشت: رفیق؛ سکوت درباره ترور دانشمند هستهای کشورمان نشانه روشنفکری و ضدجنگ بودن نیست. نشانه دیگری است.
دلیل سکوت معنادار سلبریتیها چیست؟
اغلب مواضعی که سلبریتیها درباره موضوعات مختلف به نام میهن پرستی میگیرند، بیش از آنکه برگرفته از احساسات مردم دوستیشان باشد، از آن جهت است که شرایط لازم برای ویزای آمریکا را کسب کنند. یعنی لازمه اخذ ویزا و تابعیت ایالات متحده سلبریتیهایی را وادار میکند که در شبکههای اجتماعی، اظهارنظرهایی همسو با سیاستهای دولت آمریکا داشته باشند و بالعکس، از اظهاراتی که موجب محکومیت غربیها شود، خودداری میکنند.
چرا که از سال ۲۰۱۷ به این سو، دولت ایالات متحده طی قوانین جدیدی که برای متقاضیان ویزای این کشور وضع کرد، از آنها میخواهد که سابقه فعالیت خود در شبکههای اجتماعی طی پنج سال گذشته و همچنین اطلاعات بیوگرافی خود از ۱۵ سال گذشته را ارائه دهند.
انتهای پیام/
کد مطلب: 46028