به گزارش جهانبین نیوز ؛ سید راشد جزایری، با بیان اینکه در حال حاضر برای پاسخ نتایج آزمایشات بیماران مشکوک به کرونا ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان لازم است افزود: از ماه آینده در استان تست فوری کرونا از موارد مشکوک گرفته میشود.
وی در ادامه به چهار استراتژی که در برخورد با ویروس کرونا اتخاذ شده است اشاره و افزود: دو استراتژی دیگر نیز پس از برگزاری آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا اضافه شد که مجموعاً شامل تشدید نظارتها، افزایش موارد نمونهگیری با استفاده از تست فوری، رهگیری قرنطینه خانگی افراد مبتلا به کرونا، حفاظت از گروههای آسیبپذیر و تقویت درمان موارد سرپایی در مراکز درمانی است.
جزایری تصریح کرد: برای پیگیری وضعیت بیماران کرونایی که در قرنطینه خانگی بسر میبرند و نظارت بر رفتوآمد آنها اپلیکیشن ماسک راهاندازی شده است که در روزهای آینده استفاده خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: تمامی مشاغل به چهار گروه تقسیمبندی شدهاند که در وضعیتهای مختلف از نظر شیوع ویروس کرونا در هر شهرستان با سناریو خاصی که به آنها اطلاع داده میشود فعالیت خواهند داشت.
جزایری با اشاره به اولویت دورکاری در کارمندانی که در معرض خطر هستند گفت: محاسبه فضای حضور فیزیکی در اتاقهای اداری صورت گرفته که بر درب اتاق ها نصب میشود که این اتاق ظرفیت حضور چند نفر را دارد و اداراتی که امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی را ندارند، باید به فراخور مکان کارمندان خود را به دورکاری بفرستند.
وی با اشاره به لزوم مشارکت مردم در نظارت از واحدهای صنفی گفت: تمامی اصناف نیز باید QRکد تعریف شده برای آنها از سوی مرکز بهداشت را در معرض دید عموم نصب کنند تا مردم بتوانند در صورت مشاهده تخلف بهداشتی و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در هر واحد صنف با اسکن کد، وارد سامانه مرکز بهداشت شده که اختصاصا برای آن واحد صنفی تعریف شده شوند و گزارش تخلف را ثبت نمایند.
انتهای پیام/1020ج