صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری حرایم سازمان را مشخص کند/ ساخت و سازها براساس ضوابط انجام شود
به گزارش جهانبین نیوز ؛ حیدر علیپور عضو شورای اسلامی شهرکرد در دویست و هفتاد و ششمین جلسه علنی شورا با اشاره به برخورد شهرداری با سد معبر کنندگان اظهارداشت: از مردم تقاضا داریم در راستای رفع مشکلات سد معبر با شهرداری همکاری لازم را انجام دهند.
وی با اشاره به حریم صدا و سیما افزود: چنانچه صدا و سیما حرایم را مشخص نکرد شهرداری میتواند طبق قوانین سابق عمل کرده و پروانه ساخت را صادر کنند.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به رنگ آمیزی آسفالت معابر بیان کرد: در بلوارها به ویژه بلوار کاشانی سرعتگیرها به رنگ آسفالت است که باید رنگآمیزی شود.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در این جلسه تصریح کرد: باتوجه به اینکه با کمبود زمین مواجه هستیم اگر فردی ساخت و ساز را براساس ضوابط و قوانین انجام دهد به گونهای که سایهاندازی و اشرافیت نداشته باشد و پارکینگ برای تمام طبقات در نظر گرفته شود ساخت و ساز مشکل ندارد.
وی با بیان اینکه در کمیسیون ماده ۱۰۰ اختلافات زیاد است، گفت: یک جلسه هماهنگی جهت رفع اختلافات برگزار و تصمیماتی جهت افزایش ضریب جریمهها اتخاذ شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به نصب تابلوهای تبلیغات شهری بیان کرد: زحمات زیادی برای این تابلوها کشیده شده است اما به کار گرفته نشدهاند که اگر به صورت پایلوت از یک بخشی از شهر تبلیغات شروع شود زمینه درآمد هم برای شهرداری فراهم میشود.
کمیسیون ماده 100 نیازمند یک وحدت رویه است
فرهاد رئیسی عضو شورای اسلامی شهرکرد در سخنان پیش از دستور خود در خصوص مسائل شهر و شهرداری در جلسه علنی شورای شهر بیان کرد: مردم شهر انتظار دارند از پیادهرو به راحتی استفاده کنند اما سدمعبرها اجازه تردد راحت را نمیدهد و تمامی صنفها سبب ایجاد سدمعبر در شهر شدهاند و برخی ساخت و ساز ساختمانها بدون حفاظ انجام میشود.
وی با اشاره به ساخت پیادهروها افزود: پیادهروهایی که ساخته شده دستخوش تغییر شده که بلوار شریعتی و چهار راه استانداری نمونهای از این تخریبها است و در برخی مواقع پیادهرو از سطح خیابان بالاتر است در صورتی که باید در ساخت پیادهرو و نوع و رنگ کفپوش پیادهرو نیز توجه شود.
عضو شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به طرح انضباط اجتماعی بیان کرد: در راستای برخورد با متخلفان و رعایت انضباط اجتماعی همه باید به یک چشم دیده شوند و قاعده و قانون رعایت شود.
رئیسی یکی دیگر از مشکلات شهر را عدم وجود پارکینگ مورد نیاز برای واحدهای مسکونی اعلام کرد و ادامه داد: تمام کوچههای شهر حتی در ساعات اولیه صبح مملو از ماشین هستند و جایی برای پارکینگ اختصاص داده نشده است که باید در راستای احداث پارکینگ در ساختمانهای جدید یک همفکری بین شهرداری و شورای شهر انجام و در کمیسیون ماده ۱۰۰ یک وحدت رویه وجود داشته باشد چرا که اگر چارهای اندیشیده نشود طی چند سال آینده شهر با یک معضل مواجه میشود.
عضو شورای اسلامی شهر شهرکرد با اشاره به دور برگردان بلوار رهبر خاطرنشان کرد: با عقبنشینیها مشکل دور برگردان رفع میشود و تنها باید با باغداران یک هماهنگی ایجاد شود.
وی با اشاره به ورودی میدان روبروی دانشگاه شهرکرد گفت: از میدان روبروی دانشگاه میتوان به عنوان یک پارک استفاده کرد بنابراین برای تکمیل این میدان سازمان سیما، منظر و فضایسبز باید ورود پیدا کند.
رئیسی با اشاره به تخلفات در بحث ساخت وسازها ادامه داد: اگر در شهرداری عمل پیشگیرانه انجام شود تخلفی صورت نمیپذیرد اما اگر تخلفی صورت گرفت شهرداری باید طبق قانون برخورد و شورای شهر نیز حمایت کند.
وی گفت: بلوارهای سطح شهر با توجه به وجود درختان توت کثیف و جداول نیز به علت وجود آب در آنها بوی نامطبوعی دارند که باید در راستای تمیزکاری و نظافت آنها اقدامات لازم انجام شود.
عضو شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اجرای شیوهنامه عقبنشینی خاطرنشان کرد: هرچه سریعتر باید این شیوهنامه ابلاغ و اجرا شود و تدابیری باید برای پرداخت حقوقات شهروندان در نظر گرفته شود.
رئیسی با اشاره به ساخت و ساز در حریم صدا و سیما گفت: صدا و سیما تعهدی از مردم میگیرد که ارتفاع ساختمان ساخته شده نباید بیشتر از ارتفاع صدا و سیما باشد و اگر دستورالعمل حریم تغییر کرد باید اضافه بنای ساختمان تخریب شود که این کار به ضرر مردم است.
مصطفی حیدری عضو شورای شهر شهرکرد با اشاره به حریم صدا و سیما بیان کرد: صدا و سیما باید به صراحت حرایم شمالی، جنوبی و غربی و شرقی را اعلام کند و اگر این سازمان حرایم را مشخص نکرد شهرداری میتواند طبق قانون عمل کند و پروانه ساختمانی را صادر کند.
علیرضا توکلی نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: قانونی که به صراحت بیان نشود قابلیت تمکین ندارد و باید ابلاغ رسمی شود که حرایم صدا و سیما مشخص شود.
حمید فتحاللهی عضو شورای اسلامی شهر شهرکرد با بیان اینکه فضای سبز شهرداری در راستای مقابله با نصب چادر در پارکها خوب عمل کرده است و سرکشیها به صورت مرتب انجام میشود، بیان کرد: در راستای توسعه فضای سبز شهر ۳.۵ میلیارد تومان اعتبار به این سازمان کمک میشود.
وی افزود: آسفالت معابر توسط شهرداری انجام شده اما اگر خطکشی شود جلوه بهتری به شهر میدهد.
فتحاللهی با اشاره به مطالعه طرح زیرگذر و روگذر میدان معلم گفت: مطالعه تقاطع سفیر امید، میدان معلم و میدان قمربنیهاشم (ع) باید به صورت همزمان انجام شود.
امامقلی بلالی نیز در ادامه گفت: حفاظت و صیانت از اراضی یکی از رسالتهای مجموعه مدیریت شهری است و در این راستا تمام تلاشمان را خواهیم کرد.
وی افزود: برخورد با متخلفین در بحث سد معبر و در ساخت و ساز باید برابر قوانین انجام و در صورت احراز تخلف شهرداری باید برخورد کند.
انتهای پیام/1020ج