حجتالله یگانگی دستگردی پژوهشگر و پزشک عمومی در گفت و گوی اختصاصی با جهانبین نیوز؛ گفت: تحقیقات انجام شده برروی داروی لوامیزول از 26 سال پیش تاکنون منجر به یافتن دستورالعملی شده که میتواند امروز بهعنوان داروی ضدآنفولانزا و ضدکرونا مورد استفاده قرار بگیرد.
وی افزود: لوامیزول داروی ضدانگلی است که با تحریک سیستم ایمنی بدن در برابر عفونتهای باکتریایی و قارچی کمترین عوارض را برای بدن داشته و دوره درمان آنفولانزا و سرماخوردگی را کوتاه میکند.
یگانگی از بهبودی 35 بیمار مشکوک به علائم کرونا با مصرف لوامیزول خبر داد و بیان کرد: با توجه به چابک بودن ویروس کرونا مصرف این قرص برای افراد تحت نظر با علائم شدید بالینی و تنگی نفس تا 10 قرص در روز توصیه شده که موثر بوده است.
این پژوهشگر پزشکی همچنین بیان کرد: نتایج تحقیقات نشان میدهد افزون بر یکهزار نفر از مراجعهکنندگان جامعه هدف با مصرف روزانه یک قرص لوامیزول به مدت 5 روز تا یک هفته تاکنون به ویروس کرونا مبتلا نشدهاند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار جهانبین نیوز مبنی بر اینکه چرا از ننایج تحقیقات و عملکرد این دارو در پیشگیری و درمان بیماری کرونا استفاده نمیشود، افزود: "به هرجایی مراجعه شده استقبال نشده است".
یگانگی در پایان تصریح کرد: لوامیزول به تنهایی و یا با کمک سایر داروها راه علاج 15 بیماری صعباعلاج بوده و امید است با بهرهگیری از این روش درمانی شاهد گامهای موثر در حوزه پیشگیری و درمان کرونا باشیم.
به گفته حجتالله یگانگی وی پزشک عمومی است که در روستای دستگرد امامزداده بخش کیار چهارمحال و بختیاری ساکن بوده و روزانه 2 تا 3 مراجعه کننده دارد.
علوم پزشکی شهرکرد لازم است برای شناسایی و ادعای این پزوهشگر اقدامات لازم را به عمل آورد و اگر مورد تایید بود این مسئله را به مراکز بالاتر نیز اطلاع رسانی کند.
انتهای پیام/1030ج