آيا نقطه اى از جهان هست كه از جنايات و دخالتهاى مستقيم آمريكا در امان مانده باشد؟
حجتالاسلام محسن ملک پور امام جمعه فارسان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ در مورد سياهه ى اقدامات حقوق بشري آمريكا گفت: حقوق بشر آمريكايى نماد تمدن غرب و شكل روزآمد آن است، مطالعه مبانى و ابعاد و عرصه هاى آن ما را به تفاوتها و تعارضهاى تمدن اسلامى با تمدن غربى آشنا مىسازد، در اين نگاه هدف وسيله را توجيه مىكند و ارزشهاى اخلاقى بهپاي منافع مشخصشده توسط ارزشهاى غربى قربانى مىشود و همه اينها بزك شده و به كمك امپراتوري رسانهاى غرب كه خود مظهر ضديت با حقوق بشر و نماد آپارتايد و تبعيض رسانهاى است به مردم جهان ارائه مىشود.
وي تصريح کرد: در قاموس اين حقوق بشر، ابعاد مختلف حقوق بشر؛ حق حيات، حق كرامت، حق آزادى، حق امنيت، حق انتخاب، حق حاكميت ملى، حق زن، حق كودك، حق تبعيت و محيطزيست، معناى دلخواه غربىها را پيدا ميكند و سازمانها و مجامع و شوراها و معاهدات و قطعنامهها و بيانيهها طبق دستور ايشان تشكيل و تنظيم مىشود و بازتاب مىيابد.
حجتالاسلام ملک پور بيان داشت: در يك فهرست گذرا سرفصلهاى مهمى از نقض حقوق بشر در داخل جامعه آمريكايى را چنين مىتوان برشمرد: نقض حقوق شهروندى سياهپوستان در طول دو قرن گذشته به انواع گوناگون؛ نقض حقوق مهاجران و محروميت آنان از حداقل حقوق شهروندى، نقض آزادى و حقوق انسانى از مسلمانان با برچسب تروريست بهويژه پس از حادثه ساختگى 11 سپتامبر؛ سركوبگرى مردم و معترضان بهويژه سياهپوستان، كنترل سخت و پيچيده شهروندان و اشراف بر اطلاعات خصوصى دهها ميليون خانواده؛ گسترش رفتارها و اقدامات خشونتبار و تعارضات جنسى به زنان و تضييع حقوق زن در انواع گوناگون. ازجمله در ارتش و ادارات گوناگون؛ تبعيض اقتصادى و بهرهمندى يك درصد از ثروتمندان در برابر 99 درصد.تضييع حقوق كودكان و خانواده با ترويج فرهنگ و ارزشهاى غربى و انحطاط و انحلال خانواده.
وي عنوان داشت: تمام آنچه از اِعمال رفتارهاى تبعيضآميز در حق مردم آمريكا گفتيم در خارج از آمريكا دهها برابر مىشود. دويست سال از تأسيس كشور آمريكا مىگذرد و از آغاز دوران ابرقدرتى آمريكا از سال 1945 تاكنون نيز 75 سال گذشته است. كافى است نگاهى به پنج قارّه جهان بي اندازيد. آيا نقطهاى از جهان هست كه از جنايات و دخالتهاى مستقيم آمريكا در امان مانده باشد؟!
حجتالاسلام ملک پور افزود: از سال 1320 تا 1357 (37 سال) و از سال 1357 تا اكنون (41 سال) يك دوره هفتادوهشتساله، كه در مقطع اول حاكميت پيدا و پنهان آمريكا و در دوره دوم توطئههاى علنى و مخفى شيطان بزرگ بيشترين حوادث و تراژدىهاى غمبار را براى ملت ما به ارمغان آورده است. مقام معظم رهبرى سياهه اقدامات و جنايات آمريكا در حق ملت ما را تا يکصد مورد- با زياد و كم آن - اشارهکردهاند.
امامجمعه فارسان به برخى از برجسته ترين موارد نقض حقوق بشر اشاره داشت و گفت: تلاش براى استقرار و تثبيت حكومت منحوس پهلوى؛ تأسيس سازمان ساواك كه عصاره تحارب جهنمى سيا و موساد بود، مشاركت و حمايت از آدمکشيهاي خيابانى در طول حكومت پهلوى، حمايت از منافقين در كشتار مردم بيگناه كه به شهادت 17 هزار نفر منجر شد.
وی ادامه داد: حمايت از گروهك هاى تجزيه طلب و مزدور در انجام جنايات كم نظير و وحشيانه و شهادت هزاران نفر از مردم و نيروهاى مردمى، حمايت كامل از رژيم بعث صدام در راه اندازى تجاوز نظامى هشتساله، انجام انواع نفوذ سياسي ،نظامى و امنيتى و اقتصادى از طريق لانه جاسوسى در اوايل انقلاب و سپس از طريق سفارتخانه هاى آمريكا در كشورهاى همسايه؛ اِعمال تحريم ظالمانه چهلساله به خصوص در دو سال اخير و تحتفشار قرار دادن كشورهاى ديگر و تحريم اقلام حياتى مانند دارو كه منجر به مرگ مظلومانه دهها بيمار گرديده است که اين شرايط ادامه دارد.
حجتالاسلام ملک پور اذعان داشت: دخالت در ترور ناجوانمردانه مسئولان، مديران، نخبگان و شخصيتهاى محبوب مردمى در طول ساليان گذشته بهويژه دانشمندان هستهاى؛ مباشرت در ترور بزدلانه سردار دلها شهيد حاج قاسم سليمانى و يارانش
وي در پايان در مورد چرا آمريكا جرأت حمله به ايران را ندارد هم گفت: جان بولتون در بخشي از کتاب تازه منتشرشدهاش به نام «اتفاقى كه در آن اتاق افتاد» نوشته است: حدوداً ساعت 7:20 دقيقه عصر بود كه ترامپ روى خط آمد و گفت كه تصميم گرفته است حمله [تلافىجويانه به ايران] را لغو كند، چون ازنظر او اين حمله [با حملهاى كه ايران به پهپاد گلوبالهاوك] كرده بود، «متناسب» نبود. ترامپ در كنفرانس تلفنى گفت يك نفر به او گفته است كه ممكن است در اين حمله 150 ايرانى كشته شوند و او مايل نيست اين ريسك را در مقابل سرنگون شدن يك پهپاد بدون سرنشين بپذيرد. پمپئو با استدلالات خود سعى كرد ترامپ را براى انجام حمله قانع كند، اما او توجهى نكرد و با گفتن اينكه «هميشه براى حمله كردن زمان هست» تلفن را قطع كرد. تلاش من هم براى تغيير نظر او بهجايي نرسيد. اين غيرمنطقىترين تصميم يك رئيسجمهور بود كه به چشم ديده بودم!
انتهای پیام/530پ