به گزارش جهانبین نیوز؛ دکتر پوران خلفیان با اشاره به نامگذاری ۱۵ الی ۲۱ ژوئن ( ۲۶ خرداد الی یکم تيرماه) به عنوان هفته جهاني سلامت مردان در بسياري از کشورها و انتخاب شعار "براي کوويد ۱۹ اقدام کنيد" بعنوان شعار هفته بين المللي سلامت مردان افزود: برخي از كاركنان در معرض خطر جدي ابتلا به بيماري كرونا قرار دارند.
وی تصریح کرد: کارکنان خدمات بهداشتی و درمانی، بهداری، خانه هاي بهداشت کارگري و مرکز بهداشت كار- كاركنان كفن و دفن- كاركنان آزمايشگاه هاي تشخيص طبي- مسئولين و كاركنان فرودگاه ها و شركت هاي هوايي و ريلي و مترو، كليه وسايل حمل و نقل عمومي اتوبوس، تاكسي و ...- مرزبانان- كاركنان جمع آوري زباله، پسماند و يا فاضلاب افراد زباله گرد- كاركناني كه مرتب در مسافرت هستند به خصوص به مناطق آلوده از جمله كاركناني هستند كه در معرض مواجهه بيشتر با كروناويروس هستند .
وی با بیان اینکه، اقدامات پیشگیرانه و کنترلي براي محافظت از کارگران در برابر مواجهه با ويروس کرونا و ابتلا به آن بستگي به نوع کار انجام شده و ريسك مواجهه با آن از جمله پتانسيل ارتباط با افراد آلوده و آلودگي محيط كار دارد افزود: كارفرمايان بايد استراتژيهاي كنترل عفونت را بر اساس يك ارزيابي ريسك دقيق با استفاده از تلفيق مناسبي از كنترل هاي مهندسي و مديريتي، شيوه هاي كار ايمن و وسايل حفاظت فردي اتخاذ كنند تا از مواجهه كارگران پيشگيري شود.
دکتر خلفیان گفت: برای جلوگیری از مواجهه شغلی با ويروس کرونا کارفرمايان ملزم هستند که به کارگران در زمينه اجزاي پيشگيري از آلودگي از جمله وسايل حفاظت فردي آموزش دهند و مردان نيز در محيط كار اصول پيشگيري از بيماري كوويد۱۹ را جدي بگيرند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: احتمال ابتلا به بیماری کووید ۱۹ نزد مردان ۱۳ درصد و احتمال مرگ و مير بر اثر اين بيماري در آنها ۲۹ درصد بالاتر از زنان مي باشد.
انتهای پیام/1020ج